Ήττα για την Κ17 της Νίκης στην Καβάλα

Ήττα με σκορ 3-0 υπέστη η ομάδα Κ17 της Νίκης Βόλου, στην Καβάλα, το πρωί της Κυριακής, από τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των «μικρών» της Football League.

Ωστόσο όπως αναφέρεται η ομάδα του Αριστοτέλη Σίμου πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα, έχοντας την υπεροχή και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ, με κορυφαία το δοκάρι του Μαυροζούμη στο 60′. Η πλευρά της Νίκης κάνει λόγο για κακή διαιτησία εις βάρος της ομάδας, που δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς. Συγκεκριμένα, η Νίκη διαμαρτύρεται για το πέναλτι, το οποίο κέρδισε η Καβάλα στο δεύτερο λεπτό, από το οποίο προήλθε το 1-0 και για τον τρόπο που επετεύχθη το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων στο 6′, καθώς θεωρεί ότι υπήρξε καταφανέστατο επιθετικό φάουλ σε αμυντικό της, κατά την εξέλιξη της φάσης. Στη συνέχεια, δεν καταλογίστηκε όπως υποστηρίθζει καθαρό πέναλτι υπέρ της Νίκης στο 15′, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, γκολ που πέτυχε ο Ιωάννου, για λογαριασμό της ομάδας της Νίκης, ακυρώθηκε λανθασμένα όπως αναφέρεται ως οφσάιντ. Τέλος, η πλευρά της Νίκης υποστηρίζει ότι και το τρίτο γκολ του ΑΟΚ, στο 80′, είναι αντικανονικό, καθώς θεωρεί ότι και σε εκείνη τη φάση υπάρχει ξανά φάουλ σε βάρος αμυντικού της Νίκης.

Η Νίκη Βόλου την τρέχουσα εβδομάδα, προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στο «Παντελής Μαγουλάς».

Η σύνθεση της Νίκης Βόλου: Φώτο, Ιωάννου, Αλεξανδρίδης, Μαυρομιχάλης, Αναστασόπουλος, Κουμπουρλής, Μαυροζούμης, Γιοβάνης, Πέτρου, Γκινίδης, Χρόνης

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Τσιανάκας, Αναγνώστου, Σταΐδης, Παππάς.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.