Ήττα και αποκλεισμός για Σάκκαρη (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη έμεινε εκτός Internazionali BNL D’ Italia μετά την ήττα που υπέστη από την 17χρονη Κόκο Γκοφ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, πλήρωσε τα πολλά λάθη της και αποχαιρέτησε πρόωρα το τουρνουά της Ρώμης.

Στο ντεμπούτο της, μπορεί να βρήκε τις λύσεις για να υπερκεράσει το εμπόδιο της Πολόνα Χέρσογκ στα τρία σετ, όμως την Τετάρτη δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και κόντρα στην θαυματουργή Αμερικανίδα, που συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της στο Foro Italico.

Μετά από μια ώρα και 47 λεπτά αγώνα, η Γκοφ επικράτησε με 6-1, 1-6, 6-1 και περιμένει στη φάση των «16», μια εκ των Αρίνα Σαμπαλένκα και Σάρα Σορίμπες Τόρμο.

Η Σάκκαρη, παρά την ήττα της πάντως, είναι πολύ πιθανό από την ερχόμενη Δευτέρα να βρεθεί σε νέο ρεκόρ καριέρας (Νο18), μιας και η Γιοχάνα Κόντα που βρίσκεται μπροστά της στην παγκόσμια κατάταξη αυτή τη στιγμή, θα απωλέσει 480 WTA πόντους από τον αποκλεισμό της στον 1ο γύρο της Ρώμης.

Όσον αφορά τον αγώνα με την Γκοφ, η 25χρονη Ελληνίδα είχε σε πολύ άσχημη μέρα το 2ο σερβίς της και κέρδισε μόλις 11/29 πόντους εκεί, δίνοντας αρκετές ευκαιρίες για μπρέικ στην Αμερικανίδα.

Η Μαρία σε δέκα σέρβις γκέιμς της, κράτησε πέντε φορές το σερβίς της και άλλες πέντε είδε την Γκοφ να της το «σπάει». Κέρδισε συνολικά 11 λιγότερους πόντους από την Αμερικανίδα στον αγώνα (83-72) και είπε αντίο στη διοργάνωση.

Αυτήν, ήταν η πρώτη ήττα της Μαρίας από την Γκοφ, στην τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση. Μάλιστα, στις προηγούμενες δυο, η 17χρονη δεν είχε κερδίσει καν σετ.

tennis24.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.