Ήττα με ανατροπή για την Δήμητρα, 2-1 κόντρα στον ΑΟ Υπάτου

Μία επανάληψη του παιχνιδιού του πρώτου γύρου στην Ευξεινούπολη, ήταν το παιχνίδι της Δήμητρας στην έδρα του ΑΟ Υπάτου. Η Δήμητρα προηγήθηκε με τον Πεπκολάι με γκολ από τα …αποδυτήρια, αλλά δέχθηκε δύο τέρματα σε χρονικό διάστημα τεσσάρων λεπτών (από το 90’ έως το 94’) κι έτσι γνώρισε την ήττα με 2-1. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο ματς του πρώτου γύρου, όπου η Δήμητρα είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θωμαΐδη, αλλά είχε γνωρίσει την ήττα με 1-3, με τα τέρματα να τα δέχεται και τότε από το 85’ έως το 93’!
Η αναμέτρηση στην έδρα του ΑΟ Υπάτου άρχισε ιδανικά για το σύνολο του Στέλιου Αρσένου, με τον Πεπκολάι να «κλέβει» τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και να φθάνει σε τετ-α-τετ με τον Βουτσελά και να τον νικάει. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για τη φάση που σημείωθηκε στο 44’, όταν ο Βουρδάκης «έκλεψε» τη μπάλα στο κέντρο, βγήκε όμως σε πλάγια θέση, έκανε την παράλληλη σέντρα, ο αμυντικός του ΑΟ Υπάτου στην προσπάθειά του να διώξει -και προ κενής εστίας- η μπάλα χτύπησε στο χέρι του, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να θεωρεί ότι ήταν ακούσιο, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται δίκαια.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση στα καρέ του ιδιαίτερα σταθερού Σταυράκη, με τον έμπειρο κίπερ να κρατάει την εστία του ανέπαφη με σωτήριες επεμβάσεις. Στο 90’ ο Ποτουρίδης με κοντρόλ μέσα στην περιοχή και δυνατό σουτ ισοφάρισε το ματς και στο 94’ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά –έπειτα από σέντρα- έκανε την ολική ανατροπή για την ομάδα του, αφήνοντας την Δήμητρα χωρίς βαθμολογική συγκομιδή σε αυτό το ματς.
Δήμητρα: Σταυράκης, Φαράντος (46’ Σιόβας), Καρράς, Μπιρμπίλης, Γαλανόπουλο, Θωμαΐδης (90’ Δημητρίου), Μαυροζούμης (75’ Καμπέρης), Αναστασίου, Πεπκολάι, Βουρδάκης (75’ Μπέικος), Λάμπος (75’ Μπουμπούκης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.