Ηττα στο 90′ για τον ΝΠΣ Βόλος στην Τρίπολη

Με γκολ του Μιριτέλο στο 90ό λεπτό ο ΝΠΣ Βόλος έχασε με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη στο «Θ. Κολοκοτρώνης» σε ματς που έγινε στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Οι Αρκάδες έφτασαν στους 26 βαθμούς, χωρίς πάντως να είναι να είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και μπήκαν στην εξάδα προσπερνώντας τον Ατρόμητο, την ώρα που ο ΝΠΣ Βόλος παραμένει χαμηλά στη 12η θέση με 14 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο του Νίκου Παπαδόπουλου στο ξεκίνημα του αγώνα, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να δίνει βουρκωμένος τη θέση του στον Γραμματικάκη.

Η πρώτη πολύ μεγάλη φάση μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, που ο ΝΠΣ Βόλος ξεκίνησε δυνατά χωρίς την ανάλογη συνέχεια, σημειώθηκε στο 72′. Ήταν μία απίστευτη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους που είχαν διπλό δοκάρι αρχικά με τον Σιέλη, που σούταρε από απόσταση αναπνοής σε άδεια εστία, και τον Ασλανίδη στη συνέχεια να ξαναστέλνει την μπάλα στο οριζόντιο με κεφαλιά!

Κι ενώ ο αγώνας όδευε στη λευκή ισοπαλία, στην τελευταία φάση του 90λεπτου η σέντρα ακριβείας του Καλτσά έφερε το ξεπέταγμα του Μιριτέλο στην πλάτη της άμυνας και το 1-0 με καρφωτή κεφαλιά του Αργεντινού επιθετικού, με το γκολ να κατακυρώνεται ύστερα από τρία λεπτά καθώς εξετάστηκε από το VAR.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος (13′ λ. τρ. Γραματικάκης), Καρμόνα (85′ Μπαρτόλο), Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Μουνάφο, Γκος (71′ Γιαμπλόνσκι), Καλτσάς, Ζουγλής (71′ Μάντζης), Κρέσπι, Μιριτέλο.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Ασλανίδης, Λούνα, Σιέλης, Μύγας, Μπαριέντος (90’+4 Καραγιάννης), Γκλάβτσιτς (90’+4 Μπερτόλιο), Ντέλετιτς, Κόμπα (66′ Τσοκάνης), Χουάν Γκαρσία (79′ Ράτσιτς), Μωραΐτης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.