Και πάλι για το γόητρο απέναντι στον Λεβαδειακό η Νίκη Βόλου

Θέλοντας μία ακόμη νίκη στα πλέι οφ

Πέντε φορές φέτος, δύο για το πρωτάθλημα, μία για τα πλέι οφ και δύο για το κύπελλο έχει συναντήσει φέτος η Νίκη Βόλου τον Λεβαδειακό, που ετοιμάζεται για τη Super League, και οι «κυανόλευκοι», στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος, την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό (16:00), θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, για το γόητρο και την ικανοποίηση του κόσμου.

H Νίκη δεν ξεχνά ότι μόλις στην 3η αγωνιστική στην έδρα της είχε γνωρίσει άδικη ήττα 0-1 από τον Λεβαδειακό, ενώ με 2-0 είχε ηττηθεί στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου. Από την άλλη, είχε γνωρίσει και την ήττα στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ και στη Λιβαδειά, με σκορ 2-0. Στους 16 του κυπέλλου πάλι οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο 1-1 στη Λιβαδειά, για να κερδίσει στον επαναληπτικό η Νίκη Βόλου στην έδρα της 1-0 και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά. Έτσι, η Νίκη φέτος έχει γνωρίσει τρεις ήττες από τον ερχόμενο αντίπαλό της, έχει κερδίσει μία φορά, ενώ έχει καταγραφεί και μία ισοπαλία, και λογικό είναι οι «κυανόλευκοι» να θέλουν να γείρουν κάπως την πλάστιγγα προς το μέρος τους…

Kάλεσμα από τους οργανωμένους

Όσον αφορά την αναμέτρηση, από την πλευρά τους οι οργανωμένοι οπαδοί «Blue Angels» απευθύνουν κάλεσμα για μαζική παρουσία του κόσμου στο Πανθεσσαλικό.

Η σχετική ανάρτηση: «Μετά από 14 αγωνιστικές που παίχτηκαν εντός έδρας ήρθε η ώρα για τον δεύτερο και τελευταίο αγώνα που θα παίξουμε Κυριακή (παγκόσμια πρωτοτυπία), την Κυριακή λοιπόν καλούμαστε όλοι να δώσουμε το παρών στο γήπεδο για να κλείσουμε όμορφα την χρονιά όπως την ξεκινήσαμε, ντυνόμαστε στα μπλε φοράμε τα κασκόλ μας και μαζευόμαστε από νωρίς στον σύνδεσμο για το γνωστό pre-game και να φύγουμε όλοι μαζί για το Πανθεσσαλικό».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.