Και στο … βάθος Αιολικός για τη Νίκη στο Κύπελλο

Η κλήρωση της Γ’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος έγινε σήμερα Δευτέρα (9/9) στην ΕΠΟ. Η Νίκη θα περιμένει δύο αγώνες, για να μάθει τον αντίπαλό της και είναι δεδομένο ότι δε θα παίξει την προσεχή Κυριακή.

Κι αυτό γιατί αυτή την Κυριακή 15/9 θα οριστεί το ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού-Αιολικός και ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα παίξει με την Κόρινθο, που θα είναι φιλοξενούμενη. Όποιος επικρατήσει θα συναντήσει τη Νίκη. Άρα λοιπόν είναι πολύ πιθανό η Νίκη να δώσει ένα ιδιαίτερο ματς για ευνόητους λόγους (την ομάδα της Μυτιλήνης ανέλαβαν οι αφοί Αντωνάκα, που ήθελαν ν’ αναλάβουν και τη Νίκη) στο Κύπελλο σε ημερομηνία που ακόμη δεν μπορεί να προσδιοριστεί.

Κι αυτό γιατί αν ο Αιολικός ή η Κόρινθος είναι αντίπαλος της Νίκης Βόλου, τότε ως ομάδες Γ’ Εθνικής δεν μπορούν να αγωνιστούν τη μεθεπόμενη Κυριακή 22/9, αφού ξεκινά το πρωτάθλημά τους. Επομένως, είναι πιθανό η ο αγώνας της Νίκης να γίνει Τετάρτη. Εκτός βέβαια αν ο Α.Ε. Βαθύλλου Πανσαμιακός (παρέμεινε ομάδα του τοπικού, αφού κι αν είχε πάρει την άνοδο, δε δήλωσε συμμετοχή) κάνει την έκπληξη και αποκλείσει και τις δύο ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Πάντως σημασία έχει ότι το αίτημα της Νίκης για αναβολή του αγώνα Κυπέλλου για τις 15 Σεπτεμβρίου δε χρειάστηκε καν να ενεργοποιηθεί, αφού φρόντισε η κλήρωση γι’ αυτό.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.