Κάλεσμα από τη Νίκη για εγγραφή μελών με ανταποδοτική συνδρομή

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, με την οποία ενημερώνει ότι ανάλογα με το ύψος της συνδρομής, που θα πληρώνουν παλιά και νέα μέλη, θα επωφελούνται σε ό,τι αφορά τα προϊόντα με το σήμα της ομάδας ή ακόμα και στα εισιτήρια διαρκείας. Αναλυτικά:

«Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ γυρίζει σελίδα και σε θέλει δίπλα της! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΚΙ ΕΠΩΦΕΛΗΣΟΥ! Γίνε ΕΝΕΡΓΟ μέλος του ιστορικότερου Συλλόγου της πόλης!

Η οικογένεια της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, σε μια προσπάθεια ανταποδοτικότητας της στήριξης των φιλάθλων της και του κόσμου, σε καλεί να ενταχθείς στις τάξεις του και να επωφεληθείς από τις δυνατότητες που σου παρέχει.

ΓΙΝΕ τακτικό μέλος του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, συμπληρώνοντας τη ΝΕΑ πλέον αίτηση εγγραφής.

Με τη ΝΕΑ αίτηση, παλιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη, θα λαμβάνουν πλέον κάρτα μέλους, ενώ ανάλογα με τη μηνιαία συνδρομή που επιθυμούν να καταβάλουν, που θα κυμαίνεται από 2 έως 50 ευρώ μηνιαίως, έχουν δημιουργηθεί κατηγορίες προϊόντων.

Ανάλογα με την κατηγορία στην οποία θα συμμετέχουν, σύμφωνα με το ποσό που θα καταβάλλουν, τα μέλη θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν προϊόντα με το σήμα της ομάδας μας, ρούχα, ακόμη και εισιτήριο διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Όσοι φίλοι του Ερασιτέχνη είναι ήδη μέλη του Συλλόγου, συμπληρώνουν τη ΝΕΑ αίτηση χωρίς να καταβάλουν το κόστος εγγραφής, παρά μόνο τη μηνιαία συνδρομή, επιλέγοντας το ποσό που επιθυμούν από τις κατηγορίες προϊόντων που υπάρχουν.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.