Κάλεσμα για το πρώτο φιλικό του Αλμυρού στη φυσική του έδρα

Το πέμπτο του φιλικό δίνει την Κυριακή 26 Αυγούστου ο Γ.Σ. Αλμυρού, αντιμετωπίζοντας στην έδρα του, στην οποία μπαίνει για πρώτη φορά για παιχνίδι μετά την ανακατασκευή του χλοοτάπητα, τον ΝΠΣ Βόλος. Μέχρι στιγμής η ομάδα του Στέλιου Αρσένου έχασε από την Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς με 1-0 στα Χάνια και 4-2 από τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό, ενώ επικράτησε με 0-9 των Μυρμηδόνων στον Πλάτανο και 0-2 του Αίαντα στη Σούρπη.

Η διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού έκανε κάλεσμα στον κόσμο ενόψει του φιλικού με τον ΝΠΣ Βόλος:
«Η Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Αλμυρού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 καλεί τους φιλάθλους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αλμυρού να δώσουν δυναμικό παρών στο πρώτο εντός έδρας φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 26/8/2018 και ώρα 18.00 μ.μ στον ανακαινισμένο χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου Αλμυρού με αντίπαλο τον Σύλλογο ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.

Η πολυπληθής παρουσία των φιλάθλων μας θα μας δώσει περισσότερη δύναμη και κουράγιο, ώστε να αντεπεξέλθει η ομάδα μας στις δυσκολίες του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και θα αποτελέσει αρωγό για νέες επιτυχίες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.