Καλό νέο με Λούκας Γκαρσία, που επιστρέφει στις προπονήσεις

Ο Λούκας Γκαρσία είναι από τις μονάδες στις οποίες στηρίζει πάρα πολλά φέτος η Νίκη και ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της Football League. Τις προηγούμενες μέρες πέρασε μία  πνευμονία, κάτι που έκανε τους ανθρώπους της ομάδας να εκτιμούν ότι θα προλάβαινε οριακά το ματς με τον Θεσπρωτό στην πρεμιέρα, ωστόσο ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε αυτό το πρόβλημα υγείας του και σήμερα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

Βέβαια, η αποχή των τελευταίων ημερών και η ταλαιπωρία από την ασθένειά του κατά πάσα πιθανότητα δε θα του επιτρέψουν να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς. Ωστόσο, το γεγονός και μόνο ότι θα ξαναμπεί στο γήπεδο, όπως όλα δείχνουν, είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι τελικά θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση της Κυριακής, που ορίστηκε κανονικά αυτή τη μέρα στο γήπεδο της Νεάπολης στις 16.00, δείγμα ότι είναι τυπικό το ζήτημα να εξασφαλίσει η Νίκη τη χρήση του γηπέδου, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα.

Πάντως, το Σαββατοκύριακο πέρασε χωρίς φιλικό κι αυτό μόνο καλό δεν είναι για τη Νίκη, που θέλει να οπωσδήποτε να κάνει μία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό στη Νεάπολη.

Σε ό,τι αφορά το ρόστερ της ομάδας έχει κλείσει και έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Τερματοφύλακες: Αποστολίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Κ. Καρακώστας

Κεντρικοί αμυντικοί: Βοσκόπουλος, Αλιατίδης

Πλάγιοι μπακ: Κ. Κυριακίδης, Παγώνης, Βοσνιάδης, Σ. Κυριακίδης

Αμυντικοί χαφ: Μπιτσάκος, Καμπαγέρο, Μπαλάφας, Ντομίνγκεθ

Εξτρέμ: Κρουθ, Λ. Γκαρσία, Λίτσιος, Τσιώλης, Καρβούνης

Επιτελικός: Ιορδανίδης

Φορ: Μασκουνιάν, Ροχάνο, Καπός

Να σημειωθεί ότι ένα άλλο αγωνιστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Νίκη είναι αυτό το Ιορδανίδη, που υπέστη κάταγμα στο δάχτυλο του χεριού του το Σάββατο. Προπονείται με νάρθηκα, την Τρίτη (24/9) θα τον βγάλει και κατά 99% θα είναι διαθέσιμος για την Κυριακή…

Την Τετάρτη ως γνωστόν, είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση παρουσίασης φανέλας και ρόστερ στις 19.30 μ.μ. στο κέντρο διασκέδασης Premiera «Full of Live» Volos. Εκεί, θα γίνει η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών του ρόστερ, αλλά και των μελών του τεχνικού τιμ, της πρώτης ομάδας, καθώς και της ομάδας Κ-17 της νέας ΠΑΕ. Παράλληλα, για πρώτη φορά, οι οπαδοί της Νίκης θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις τρεις εμφανίσεις της ομάδας μας, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.