Καλοκαιρινό καμπ της Α.Ε. 2002 με ποδόσφαιρο, παιχνίδια αναψυχής και … Survivor

Το 3ο καλοκαιρινό καμπ της Α.Ε. 2002 θα γίνει στο γήπεδο των Καλών Νερών, που βρίσκεται σε ένα υπέροχο τοπίο μέσα στο πράσινο, από τις 6-9 Ιουλίου (17.30-20.30) για παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 7-12 ετών.

Με τη βοήθεια της διοίκησης του συλλόγου αλλά και των χορηγών που έχουν ανταποκριθεί, το καμπ δείχνει να πηγαίνει καλύτερα χρόνο με τον χρόνο και το ίδιο ελπίζουν ότι θα συμβεί και φέτος οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη διοργάνωσής του, δηλαδή ο τερματοφύλακας του Τοξότη, Νίκος Μπράνος, και ο επιθετικός της Αγίας Άννας, Αντώνης Τζοβάρας, που αμφότεροι είναι καθηγητές φυσικής αγωγής,

Ο βασικός χαρακτήρας του καμπ είναι ποδοσφαιρικός και γι’ αυτό ο μεγαλύτερος αριθμός παιδιών που παίρνουν μέρος είναι από ακαδημίες ποδοσφαίρου όλης της Μαγνησίας, αλλά απευθύνεται σε παιδιά που ασχολούνται και με άλλα αθλήματα, καθώς οι διοργανωτές δεν περιορίζονται μόνο στο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, έχει δημιουργηθεί και μία πίστα Survivor, που ξετρελαίνει τους μικρούς αθλητές λόγω και της δημοφιλίας  που έχει το αντίστοιχο τηλεοπτικό ριάλιτι, ενώ άπαντες οι συμμετέχοντες μπορούν να χαρούν το water ball κι άλλα παιχνίδια αναψυχής.

Συνεργασία υπάρχει με εξειδικευμένους επιστήμονες (διατροφολόγους, αθλητικούς ψυχολόγους), ενώ θα δοθούν και μαθήματα πρώτων βοηθειών, καθώς υπάρχει ειδική εκπαιδευτική ενότητα με τίτλο «Εκπαιδεύοντας μικρούς διασώστες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.