Καλύτερος ο ΝΠΣ Βόλος, 3-1 τον Παναιτωλικό

Όλα τα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο!

Τη συγκομιδή βαθμών συνέχισε ο ΝΠΣ Βόλος, επικρατώντας 3-1 του Παναιτωλικού, με το σύνολο των τερμάτων να επιτυγχάνεται στο πρώτο ημίχρονο.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τους γηπεδούχους, όταν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων δεν έδιωξαν σωστά σε ένα γέμισμα από τα δεξιά, ο Ριένστρα έγινε αποδέκτης της μπάλας λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ παραβίασε την εστία του Κνετ για το 1-0.

Πολύ γρήγορα ήρθε και το δεύτερο τέρμα για τον ΝΠΣ, όταν στο 13’ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ταχάρ, ο διαιτητής Σιδηρόπουλος χρειάστηκε το VAR αλλά έδειξε το σημείο του πέναλτι, και ο Μπουένο ανέλαβε την εκτέλεση για το 2-0.

Με τον ίδιο τρόπο ωστόσο μείωσαν και οι γηπεδούχοι όταν μετά από υπόδειξη του VAR για χέρι του Περέα μέσα στην περιοχή, ο Σιδηρόπουλος έδωσε σωστά το πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού, και ο Βέργος που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 2-1 στο 37′.

Μπορεί η ομάδα του Αγρινίου βέβαια να «καιγόταν» για γκολ και βαθμούς για να ξεφύγει από τη ζώνη που οδηγεί στη SL2, όμως ο ΝΠΣ Βόλος το πέτυχε και πάλι. Έτσι, στο 42’, ο Μπουένο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γκρίλο με κεφαλιά ουσιαστικά έστρωσε την μπάλα στον Μήτογλου που σούταρε για να κάνει το 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός κυνήγησε το γκολ, αλλά η μπάλα δεν έλεγε να μπει στα δίχτυα του Κλέιμαν. Για παράδειγμα ο Ντάλσιο είχε διπλή ευκαιρία στο 71’ αλλά μία ο Φεράρι και μία ο Κλέιμαν έκαναν διπλή και την… αρνητική απάντηση. Από την άλλη, στο 86΄ο Βέργος είδε την προσπάθειά του να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του ΝΠΣ Βόλος…

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι, Ριένστρα, Νίνης, Μπαρτόλο (74′ Κιάκος), Κρητικός (84′ Σάντσεζ), Μπουένο (57′ Σάντος), Περέα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Μεντίνα (53′ Ντάλσιο), Κασαραλίδης (53′ Μανθάτης), Τσότσαλιτς, Περέιρα (74′ Φρεντ), Εντινγκά, Ταχάρ, Ντίας, Αριγίμπι (74′ Γιάκολις), Μεντόσα (53′ Καρέλης), Βέργος.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.