Καταδύσεις και Καλλιτεχνική με Βολιώτες στην Πολωνία

Για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες

Στην Πολωνία ταξίδεψαν οι ελληνικές αποστολές που μετέχουν στου Ευρωπαϊκούς Αγώνες 2023, με τις βολιώτικες παρουσίες να είναι διακριτές και στον υγρό Στίβο.

Στην αποστολή των Καταδύσεων μετέχουν ο Θάνος Τσιρίκος (1μ., 3μ., 10μ, 3μ. συγχρονισμένες, Team Event), Γρηγόρης Μήτρου (3μ. συγχρονισμένες, Team Event) και Σταυρούλα Χαλέμου (10μ., 3μ. συγχρονισμένες, 10μ. συγχρονισμένες, Team Event). Οι αγώνες των Καταδύσεων Θα γίνουν στην Κρακοβία 22-28 Ιουνίου.

Στην αποστολή της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης από την άλλη συμπεριλαμβάνονται οι Ελένη Φραγκάκη και Ζωή Καράγγελου, με τους αγώνες της Καλλιτεχνικής να διεξάγονται στο Όσβιετσιμ της Πολωνίας. Η πρώτη ελληνική συμμετοχή είναι την Πέμπτη (22/6) στις 19:00 με τις Ευαγγελία Πλατανιώτη / Σοφία Μαλκογεώργου στο Τεχνικό Ντουέτο.

Η Ελλάδα παίρνει μέρος στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Κρακοβία – Μαλοπόλσκα 2023» με 170 αθλητές και αθλήτριες. Συμμετέχουν 48 χώρες της Ευρώπης με περίπου 7000 αθλητές και αθλήτριες σε 24 αθλήματα, εκ των οποίων τα 19 θα δώσουν προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Συγκεκριμένα 10 αθλήματα θα δώσουν 124 προκρίσεις και τα υπόλοιπα εννέα θα προσφέρουν βαθμούς στην Ολυμπιακή βαθμολογία. Επίσης για 12 αθλήματα οι Αγώνες θα έχουν τη μορφή ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.