Καταθέτει έφεση η ΑΕΚ για την απόφαση με τα δοκάρια

Το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League δικαίωσε την ομάδα του Περιστερίου μετά την αναβολή του αγώνα με την ΑΕΚ εξαιτίας του ζητήματος που είχε προκύψει με το ύψος των δοκαριών με την Ένωση να κάνει γνωστό πως θα προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων.

Το παιχνίδι αποφασίστηκε να οριστεί σε νέα ημερομηνία καθώς οι γηπεδούχοι απαλλάχθηκαν από κάθε υπαιτιότητα και τους αναγνωρίστηκε ότι κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διεξαχθεί το ματς.

Όμως, η ΑΕΚ που είχε το δικαίωμα να ασκήσει έφεση και να εξεταστεί η υπόθεση σε δεύτερη βαθμό από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ έκανε γνωστό πως «θα προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων και διατηρεί τη βεβαιότητα ότι οι Εφέτες που θα εκδικάσουν την υπόθεση θα μείνουν ανεπηρέαστοι από τις όποιες παρεμβάσεις και θα εκδώσουν τη σωστή απόφαση».

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δηλώνει «προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι σε θέση να γνωρίζει όλο το παρασκήνιο και τον πόλεμο που δεχόμαστε και να είναι σίγουροι θα έρθει η στιγμή που όλος ο κόσμος της ΑΕΚ θα μάθει την αλήθεια και την πραγματικότητα» και ασκεί σφοδρή κριτική στον υφυπουργό Αθλητισμού χαρακτηρίζοντάς τον «τον χειρότερο από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους».

Τέλος, εκφράζει την αγανάκτησή της αναφέροντας: «Φτάνει πια, δεν πάει άλλο!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.