Κέρδισε τον πρόωρο τελικό η Δήμητρα, 1-0 την Αταλάντη

Με σκόρερ τον Κρανά

Νίκη τεράστιας σημασίας πέτυχε απέναντι στην Αταλάντη η Δήμητρα Ευξεινούπολης, που την ξεκολλά από τον βυθό της βαθμολογίας. Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά, ο Κρανάς στο 19ο λεπτό.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων. Στο 6′ έπειτα από σουτ του Δημητρίου, ο Τσιάτσιος πήρε το… ριμπάουντ από την απόκρουση του Ανδρούτσου αλλά από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 8′ ο Κρανάς επιχείρησε σέντρα, αλλά πάλι ο Τσιάτσιος έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα της ομάδας της Φθιώτιδας, με κεφαλιά.

Το γκολ για τη Δήμητρα ήρθε στο 19′, όταν ο Κρανάς έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην μεγάλη περιοχή και με πλασέ την έστειλε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 28′ η ομάδα της Ευξεινούπολης απείλησε με τον Θωμαΐδη που εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια στην άμυνα της Αταλάντης, έπειτα από φάουλ του Βούλγαρη. Ο έμπειρος στόπερ όμως έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Η πρώτη επίσκεψη των «κυανέρυθρων» στα καρέ του Σταυράκη έγινε στο 30ο λεπτό έπειτα από ένα ψαλιδάκι του Μαλισσόβα Κ. που όμως ήταν αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά του πορτιέρε των γηπεδούχων.

10 λεπτά μετά την τελική της Αταλάντης, ο Βούλγαρης εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία να σκάει ακριβώς πάνω στην γραμμή. Ο διαιτητής ήταν σίγουρος πως δεν ήταν γκολ και διέταξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

Το ημίχρονο έκλεισε με ένα καλό σουτ του Μαλισσόβα Κ. που μπλόκαρε με σχετική ευκολία ο Άγγελος Σταυράκης.

Υποτονικό δεύτερο ημίχρονο

Άλλαξε άρδην η εικόνα στο δεύτερο 45λεπτο. Οι δυο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες καλές στιγμές, με τα σκληρά μαρκαρίσματα και τα νεύρα να επικρατούν.

Πρέπει να πάμε στο 72′ για να βρούμε την πρώτη τελική. Σε εκείνο το σημείο ο Δουβάρας έκανε ένα δυνατό σουτ που βρήκε σε ετοιμότητα όμως τον Σταυράκη. Ο ίδιος παίκτης απείλησε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα με κεφαλιά, η οποία κατέληξε άουτ.

Στο 85′ ο Μαλέρδος απείλησε με σουτ μέσα από την περιοχή χωρίς πάλι να βρεί στόχο. Ένα λεπτό αργότερα η Δήμητρα έκανε και αυτή επιτέλους μια ευκαιρία, όταν από κόρνερ του Καρρά, ο Σάβολι σηκώθηκε ψηλότερα από όλους αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Ανδρούτσου.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού. Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξαν πολλά επιπόλαια και βίαια μαρκαρίσματα εκατέρωθεν, τα οποία δεν ευνόησαν στο να δούμε ένα εξίσου ποιοτικό ημίχρονο όπως το πρώτο

Δήμητρα: Σταυράκης, Φαράντος, Καρράς, Στεφανής, Θωμαίδης, Κρανάς (Κλουκουτάρας 80′), Δημητρίου, Φουρκιώτης (93′ Στεργιόπουλος), Τζοβάρας, Βούλγαρης ( 67′ Σάβολι), Τσιάτσιος (Καραγιώργος 80′).
Αταλάντη: Ανδρούτσος, Τσακανίκας, Πάππος, Τριανταφυλλόπουλος (51′ Σακκάς), Μακρόπουλος, Λυτάκης (79′ Μαλέρδος), Μαλισσόβας Α. (67′ Κατσιούλας), Μαλισσόβας Κ., Αβελάνο, Δουβάρας (79′ Τζιβελέκης), Χαϊκάλης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.