Κοιτά με αισιοδοξία την επόμενη μέρα ο Ολυμπιακός Βόλου

Την επόμενη μέρα, η οποία βέβαια θα έρθει σε άμεση συνάρτηση με τις εξελίξεις που θα «τρέξουν» διοικητικά, κοιτούν άπαντες στον Ολυμπιακό Βόλου. Τόσο με ανακοινώσεις όσο και με δηλώσεις διοικητικών στελεχών έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα αισιοδοξίας ότι το άμεσο μέλλον των ερυθρολεύκων θα είναι ευοίωνο, με την εξεύρεση μίας βιώσιμης λύσης, που θα δώσει προοπτική και θα ξανακάνει τον Ολυμπιακό πρωταγωνιστή και δυνατό αγωνιστικά, καθώς φέτος τα πράγματα δεν κύλησαν καλά.

Αναμφίβολα η χρονιά που πέρασε, κρίνεται από τις χειρότερες στην ιστορία της ομάδας, καθώς κινδύνευσε με πτώση στο τοπικό πρωτάθλημα, αφού οι όχι επιτυχημένες επιλογές από τη διοίκηση Μποτσιβάλη αφενός και αφετέρου η εσωστρέφεια λόγω του πολέμου που δεχόταν ο ίδιος και οι συνεργάτες του, όπως ο ίδιος υποστήριξε, οδήγησαν τα πράγματα σε άσχημο σημείο. Έτσι και μετά τη δήλωση αδυναμίας του πρώην επικεφαλής να συνεχίσει, χρειάστηκε να γίνουν αλλαγές διοικητικά και ν’ αναλάβει ο Ερασιτέχνης, κάτι που αποδείχτηκε ευεργετικό για την ομάδα, η οποία σώθηκε σχετικά άνετα, με το κρίσιμο παιχνίδι να είναι αυτό με τον Αμβρυσσέα, και τώρα περιμένει μόνο το θετικό αποτέλεσμα της έφεσης του Ρήγα Φεραίου για την υπόθεση Κόλα. Πάντως, ένα από τα κέρδη της φετινής σεζόν ήταν ότι υπάρχει πλέον υλικό, με την ενίσχυση που έγινε από τον Ιανουάριο και μετά, που μπορεί να αποτελέσει τη βάση για τη νέα σεζόν, ενώ επίσης στα θετικά συγκαταλέγεται η συσπείρωση του κόσμου που βοήθησε στα δύσκολα.

Αυτό που αναμένεται πλέον είναι η ημερομηνία για τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, η οποία ημερομηνία θα εξαρτηθεί από την προεργασία που θα έχει γίνει και από την ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων, ώστε να παρουσιαστεί στο κορυφαίο όργανο του συλλόγου το νέο διοικητικό status quo και να πειστεί ο κόσμος, που θα κληθεί να υπερψηφίσει την πρόταση.

Κατά πάσα πιθανότητα, όταν οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη βεβαιωθούν ότι θα είναι όλα απολύτως έτοιμα, θα γνωστοποιήσουν τον χρόνο και τον τόπο της Γενικής Συνέλευσης, όπου εκτός από το άμεσο μέλλον, θα συζητηθούν γεγονότα και δηλώσεις του πολύ πρόσφατου παρελθόντος και θα δοθούν εξηγήσεις για καταγγελίες που έγιναν από επίσημα χείλη, όπως από το μέλος του Ερασιτέχνη, κ. Μεταφτσή, ότι ο κ. Μποτσιβάλης άφησε ανεκπλήρωτες οικονομικές υποχρεώσεις και εισέπραττε και μετά τη λήξη της θητείας του χορηγίες που έπρεπε να πηγαίνουν στα ταμεία του συλλόγου.

Ενεργός ο ρόλος του Ευριπίδη Τσιμπανάκου
Στην επόμενη μέρα του Ολυμπιακού Βόλου όλα δείχνουν ότι θα έχει ενεργό ρόλο ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος. Ο γνωστός μάνατζερ, που κατά δήλωση των διοικούντων, βοήθησε πολύ από το τέλος Δεκέμβρη και μετά με τον ερχομό παικτών αλλά και γενικότερα, ασχέτως αν θα συμμετάσχει ή όχι στη διοίκηση, θα είναι από τους ανθρώπους που θα έχουν λόγο για ό,τι γίνεται και εμπλέκεται και στην προσπάθεια του προηγούμενου διαστήματος για εξεύρεση επενδυτή.
Ο κόσμος της ομάδας θυμάται τις δηλώσεις του Ευριπίδη Τσιμπανάκου στις 12 Φεβρουαρίου, με τις οποίες είχε προαναγγείλει θετικές εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας, λέγοντας τότε «για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι πολύ κοντά ν’ αλλάξουν πολλά πράγματα, γιατί κάποιοι τον θέλουν στα Τάρταρα. Ε, λοιπόν, δε θα είναι στα Τάρταρα. Υπομονή ένα δύο μήνες. Σε ένα δύο μήνες θ’ αλλάξουν πάρα πολλά. Να είστε σίγουροι. Εγώ δεν είμαι πρόεδρος. Όποιος είναι πρόεδρος θα τον βοηθάω. Είναι κακό που αγαπάω την ομάδα της πόλης μου και θέλω να τη βοηθήσω; Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει και μεγάλους χορηγούς και μεγάλους ανθρώπους που θα επενδύσουν στην ομάδα και τα υπόλοιπα θα τα πούμε σύντομα».

Επιστρέφουν την Τετάρτη οι παίκτες
Την Τετάρτη μετά το Πάσχα είναι προγραμματισμένο να επιστρέψουν οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου στο γήπεδο. Η αρχική σκέψη της τεχνικής ηγεσίας είναι να γίνουν προπονήσεις, μέχρι και τρεις ανά βδομάδα, μέχρι το τέλος του Απρίλη κι αυτό το διάστημα να δοθούν και κάποια φιλικά παιχνίδια, ενώ θα υπάρξει προσπάθεια αυτά να είναι εμπορικά, με έναν-δύο αντιπάλους από ανώτερη κατηγορία, ώστε να έρθει και πιο πολύς κόσμος. Φυσικά, μέχρι πότε ακριβώς θα λειτουργήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα θα εξαρτηθεί και από την απόφαση της διοίκησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.