Κλάτενμπεργκ: «Σωστή η ακύρωση του πέναλτι στο ΠΑΟ-ΝΠΣ Βόλος»

Τις αμφισβητούμενες φάσεις  της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League ανέλυσε για μία ακόμη φορά ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, με το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΝΠΣ Βόλος να μπαίνει επίσης στο μικροσκόπιο.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός έκλεψε την μπάλα, ο Ιωαννίδης έδωσε στον Καρλίτος, αυτός σούταρε από τα 30 μέτρα, ο Γκρίλο έδιωξε στη γραμμή και η μπάλα κατόπιν κόντραρε στον Γκιουλέν. Ο Κουτσιαύτης έδωσε πέναλτι για χέρι του Γκιουλέν, αλλά κλήθηκε στο VAR να δει τη φάση και ακύρωσε το πέναλτι, θεωρώντας ότι η μπάλα βρήκε στον ώμο, απόφαση την οποία ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ θεώρησε σωστή.

Όπως αναφέρει ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ: «Ο διαιτητής έδειξε πέναλτι για χέρι εντός της περιοχής από αμυντικό του ΝΠΣ Βόλος. Το VAR έλεγξε το περιστατικό και συνέστησε μία επανεξέταση, μετά από την οποία ο διαιτητής άλλαξε την αρχική του απόφαση. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι η μπάλα άγγιξε το σώμα του αμυντικού και όχι το χέρι. Επομένως η απόφαση να ανατραπεί η αρχική απόφαση είναι σωστή».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.