Κλουκουτάρας στο Magnesiasports: «Έχουμε δουλέψει πολύ για να πάρουμε το «τρίποντο» απέναντι στον ΓΣ Αλμυρού»

Ο πρώτος σκόρερ της ΕΠΣΘ τη σεζόν 2019-2020 με την φανέλα της Δήμητρας, που συνέβαλε και τα μέγιστα για την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική, φιλοξενήθηκε στο Magnesiasports.

Ο 25χρονος φορ έκανε τον έως τώρα απολογισμό του συλλόγου της Ευξεινούπολης στο πρωτάθλημα, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΓΣ Αλμυρού αλλά και στο ότι η Δήμητρα θα καταφέρει να σωθεί στο τέλος της σεζόν. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Πως θα χαρακτήριζες την πορεία της Δήμητρας μέχρι στιγμής, στην παρθενική της παρουσίας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής;

«Σίγουρα είναι μια πολύ σημαντική χρόνια για την ομάδα καθώς έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην κατηγορία. Πιστεύω θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς και να είμαστε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, όπως για παράδειγμα στον Φωκικό, στον Θησέα που δεχτήκαμε την ισοφάριση στο 92 και την προηγούμενη αγωνιστική που χάσαμε στα τελευταία λεπτά το πέναλτι για την ισοφάριση απέναντι στο Ηρακλή Ψαχνών.»

Θεωρείς ότι η αποχή από τον χειμώνα, λόγω της καραντίνας, αποσυντόνισε ή έκανε καλό στην ομάδα;

«Η φετινή χρονιά είναι ξεχωριστή για όλους όπως και η μισή περσινή, καθώς όλες οι ομάδες ενώ είχαν βρει έναν αγωνιστικό ρυθμό ήρθε πάλι η διακοπή για να μας φέρει στο 0. Η ομάδα μας δούλεψε όσο περισσότερο μπορούσε αυτό το διάστημα αλλά δεν είναι δυνατόν να επιστρέψεις στο ίδιο επίπεδο που ήσουν πριν την διακοπή. Πιστεύω επηρεάστηκαν όλες οι ομάδες αρνητικά από την διακοπή. Η Δήμητρα έδειχνε ένα πολύ θετικό πρόσωπο μεσα στο γήπεδο πριν σταματήσουν τα παιχνίδια.»

Πιστεύεις ότι θα καταφέρει να πετύχει η Δήμητρα τον στόχο της παραμονής;

«Η ομάδα μας έχει δείξει μέσα στο γήπεδο στις τελευταίες αγωνιστικές ότι έχει βρει τον ρυθμό της και παίρνει αποτελέσματα. Μένουν δύο παιχνίδια μέσα στην έδρα μας καθώς και το παιχνίδι άνευ άγωνος με τον Οπούντιο Μαρτίνου. Πιστεύω η παραμονή θα έρθει και θα αγωνιζόμαστε και του χρόνου στην ίδια κατηγορία.»

«Θεωρείς ότι ο σύλλογος της Ευξεινούπολης ήταν επιλογή που βοήθησε την ποδοσφαιρική σου καριέρα να εξελιχθεί;»

«Σίγουρα η ομάδα με βοήθησε πολύ την περσινή χρονιά καθώς υπήρχαν πολλοί έμπειροι παίκτες για να μάθω από αυτούς. Είχαμε ένα πολύ δυνατό σύνολο και αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα είμαι σίγουρος ότι και πάλι εμείς θα ήμασταν οι πρωταθλητές.»

«Η 9η αγωνιστική θα σας φέρει αντιμέτωπους με τον ΓΣ Αλμυρού, σε ένα τοπικό ντέρμπι. Ένα σχόλιο για το συγκεκριμένο παιχνίδι και αν η Δήμητρα μπορεί να πάρει το τρίποντο.»

«Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που θα κριθεί στα σημεία, και στο ποιος το θέλει περισσότερο. Η ομάδα μας έχει δουλέψει πολύ όλη την βδομάδα και πιστεύω θα παρουσιαστούμε έτοιμοι την Κυριακή στο γήπεδο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, το οποίο ελπίζω να είναι οι τρεις βαθμοί.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.