Κοιτά και την επόμενη χρονιά η Νίκη

Με δύο παιχνίδια ν απομένουν για την ολοκλήρωση της φετινής Super League 2

To αήττητο έσπασε μετά από δύο μήνες για τη Νίκη Βόλου, με την ήττα της στη Λάρισα από τον τοπικό Απόλλωνα, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει για τον Αλέκο Βοσνιάδη και τους παίκτες του, που κοιτούν κατ’ αρχάς να τερματίσουν στην 3η θέση της βαθμολογίας και από εκεί και πέρα να «τρέξουν» οι απαραίτητες διαδικασίες για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με οριοθέτηση και των στόχων της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Aγώνας τώρα για τη Νίκη Βόλου ακολουθεί μετά το Πάσχα, με την 33η αγωνιστική να διεξάγεται και με τους «κυανόλευκους» να έχουν το τελευταίο για φέτος εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΣΦΠ Β’.

Η χρονιά θα κλείσει την Πρωτομαγιά στις Σέρρες απέναντι στον τοπικό Πανσερραϊκό, και στόχος της Νίκης είναι να διατηρηθεί πάνω από Ξάνθη και Αναγέννηση Καρδίτσας με τους «κυανόλευκους» να έχουν 51 βαθμούς σε 30 αγώνες, τους Ακρίτες 50 με επίσης 30 αγώνες και τους «κιτρινόμαυρους» 47 αλλά σε 28 αγώνες. Γενικότερα πάντως η πορεία της Νίκης στο φετινό πρωτάθλημα δεδομένων και των δυσκολιών που πέρασε ειδικά με κρούσματα κορωνοϊού, κρίνεται ικανοποιητική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.