Κοιτάει Αλμωπό και μεταγραφικά η Νίκη Βόλου

Ενώ περιμένει και την εκδίκαση της έφεσης για την υπόθεση Μπουόλι

Την έφεση στην υπόθεση Μπουόλι έχει κατά νου σήμερα η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, αφού το θέμα θα περάσει από την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ωστόσο υπάρχουν και τα αγωνιστικά και μεταγραφικά στο προσκήνιο.

Τα… εύκολα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι πέρασαν και πλέον ακολουθεί ένα δύσκολο (θεωρητικά) πρόγραμμα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής στην Αριδαία με αντίπαλο τον Αλμωπό για τη Νίκη Βόλου.

Η σειρά των αγώνων μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου θα κρίνει πολλά βαθμολογικά, με τη Νίκη Βόλου να έχει ανέβει αρκετά μετά το πέντε στα πέντε που έχει πετύχει στις τελευταίες αγωνιστικές. Με τρεις ακόμη βαθμούς, η Νίκη θα πιάσει την ΑΕΛ στη βαθμολογική συγκομιδή, που έχει 22 βαθμούς και είναι στην τρίτη θέση με ένα παιχνίδι περισσότερο όμως, ενώ έχει ρεπό την ερχόμενη αγωνιστική. Όπως άλλωστε είπε και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Θεσπρωτό, η Νίκη θα κληθεί στα επόμενα παιχνίδια να δείξει το μέγεθός της.

Πάντως, το σερί των πέντε θετικών αποτελεσμάτων ήρθε για τη Νίκη χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στο ρόστερ της. Ωστόσο όλοι περιμένουν μεταγραφικές προσθήκες που μοιάζουν απαραίτητες, χωρίς ν’ αποκλείει κανείς και πιθανές αποχωρήσεις για την ελάφρυνση του μπάτζετ, εφόσον αυτό είναι δυνατό, εφόσον γίνουν παράλληλα και προσθήκες άλλων παικτών. 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.