Koιτάει και τη διαιτησία η Νίκη Βόλου…

Συνάντηση με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ για την επιτροπή της Λίγκας

Όπως μπορεί να θυμηθεί αβίαστα κανείς, η Νίκη Βόλου ήταν η πρώτη ομάδα που έβγαλε φέτος ανακοίνωση για διαιτητικά σφυρίγματα, και μάλιστα μετά το πέρας της πρώτης αγωνιστικής για το παιχνίδι με τον Μακεδονικό. Οπότε με ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή συνάντηση με τον επικεφαλής της ΚΕΔ ΕΠΟ, Στιβ Μπένετ, με επιτροπή εκπροσώπων της Λίγκας.

Η Super League 2 στο τελευταίο χρονικά ΔΣ προχώρησε σε σύσταση επιτροπής (αποτελούμενη από τον πρόεδρο της λίγκας και των ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, Καλαμάτας και Χανίων) προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, προκειμένου να κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις. Καλώς εχόντων των πραγμάτων λοιπόν παρών θα είναι και ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου, σε μία προσπάθεια των μελών της SL2 να υπάρχει ισοτιμία στα σφυρίγματα σε όλους τους αγώνες.

Όσον αφορά την αγωνιστική προετοιμασία της Νίκης Βόλου, το παιχνίδι της Κυριακής στη Λάρισα εναντίον του τοπικού Απόλλωνα είναι σημαντικό και χρειάζεται σοβαρότητα όπως κάθε αναμέτρηση, αλλά σε κάθε περίπτωση η Νίκη Βόλου είναι το φαβορί, απέναντι στους αποδεκατισμένους λόγω αρκετών αποχωρήσεων Λαρισαίους. Από την πλευρά του Απόλλωνα Λάρισας, προπονητής του οποίου είναι ο Βαγγέλης Στουρνάρας, σημειώνεται ότι η ομάδα θα ενισχυθεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.