Κοιτάει μπροστά η Νίκη Βόλου, προετοιμασία από αύριο για τον Διαγόρα

Να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Ιωνικό θέλουν τα μέλη της Νίκης Βόλου, αφού πλέον καλούνται να προετοιμαστούν για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Διαγόρα Ρόδου, με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Η προετοιμασία ξεκινά ουσιαστικά αύριο, καθώς όπως συνηθίζει το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου, οι βασικοί του αγώνα με τον Ιωνικό ακολούθησαν πρόγραμμα χαλάρωσης, ενώ όσο δεν πήραν χρόνο συμμετοχής έκαναν κανονικά προπόνηση. Στο σύνολό τους οι παίκτες λοιπόν θ’ ακολουθήσουν το ομαδικό πρόγραμμα αύριο Τρίτη, στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού.

Ήδη πάντως, ο Στάικος Βεργέτης έχει επισημάνει τα όσα λάθη έγιναν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και που κόστισαν τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ουσιαστικά, οι «κυανόλευκοι» πλήρωσαν δύο αδράνειες στην άμυνά τους στο 68’ και το 87’, δίνοντας την ευκαιρία σε Βλαχομήτρο και Στέλιο Κρητικό να σκοράρουν και διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα υπέρ του Ιωνικού, που κέρδισε έχοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η αναμέτρηση με αντίπαλο τον Διαγόρα Ρόδου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 15:00 και στο γήπεδο της Νεάπολης.

Αισιοδοξία για Λούκας Γκαρσίας
Ένας από τους παίκτες που έχουν λείψει τον τελευταίο καιρό από τη Νίκη Βόλου δεν είναι άλλος από τον Λούκας Γκαρσία μετά τον τραυματισμό του που τον κρατά εκτός δράσεις για ένα περίπου μήνα. Ο παίκτης των «κυανόλευκων» ωστόσο δείχνει να είναι σαφώς καλύτερα και σε συνδυασμό με τη θεραπεία ακολουθεί και ένα ελαφρύ πρόγραμμα με τρέξιμο.

Εφόσον η κατάστασή του είναι καλύτερη, ο Γκαρσία αναμένεται να δοκιμάσει να μπει σε πιο έντονους ρυθμούς αύριο Τρίτη, με την έναρξη της προετοιμασία για τον αγώνα με τον Διαγόρα, και αναλόγως θα κριθεί από το τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο πότε μπορεί να επιστρέψει στη δράση, στην τελική μάλιστα ευθεία του πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.