Κοιτάζει τον Σουηδό Μάρκο Γιόχανσον και απομακρύνει Ντούρεσταμ ο ΝΠΣ Βόλος

Ο Μάρκο Γιόχανσον

Μεταγραφικές εξελίξεις αναμένονται άμεσα στον ΝΠΣ Βόλος, καθώς το τελευταίο διάστημα γίνονται επαφές με στόχους. Οι ελλείψεις στο ρόστερ είναι γνωστές, καθώς χρειάζεται έναν κεντρικό αμυντικό, μιας και ο Μίκαελ Ντούρεσταμ δεν προσαρμόστηκε ποτέ και αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιό του.

Βέβαιη θεωρείται η απόκτηση τερματοφύλακα, καθώς ο Κόστιτς έχει μείνει ως η μοναδική επιλογή. Ο Μάριος Σιαμπάνης θα χάσει όλη τη χρονιά, καθώς έχει υποβληθεί σε επέμβαση στους χιαστούς, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε και ο Σίμος Παπαδόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Στα υπόψη βρίσκεται ο Σουηδός γκολκίπερ, ύψους 1.94, Μάρκο Γιόχανσον (φωτό), ο οποίος αγωνίζεται στη Χάλμσταντ ως δανεικός από το Αμβούργο.

Παράλληλα, οι «κυανέρυθροι» θα ψάξουν για δύο εξτρέμ, μιας και το συμβόλαιο του Εργκίν λύθηκε προ ημερών, καθώς δεν ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του.  Δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια και για έναν επιθετικό, αλλά οι καλές εμφανίσεις του Μωραΐτη το τελευταίο διάστημα έχουν «παγώσει» αυτή τη συζήτηση.

Πηγή:sdna.gr

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.