«Γκέλα» με Επισκοπή η Νίκη Βόλου, έμεινε στο 0-0

Οι «κυανόλευκοι» πίεσαν στο δεύτερο μέρος, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα

Ισοπαλία 0-0 για τη Νίκη Βόλου στο ματς με την Επισκοπή. Οι «κυανόλευκοι» δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τη νίκη επί της Καλλιθέας και αρκέστηκαν στον έναν βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στους Κρητικούς.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τη Νίκη να έχει την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να μην μπορεί να την μετουσιώσει σε κάποιο τέρμα.

Η πρώτη τελική της Νίκης ήρθε στο 10′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λούκας Γκαρσία, ο Τζοβάρας πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αλλά δεν βρήκε εστία και δεν απείλησε τον Δήμιζα.

Στο 19′ η Νίκη έφτασε μια ανάσα από το 1-0. Ο Ροχάνο έκανε μια κούρσα από τα αριστερά και παρά το αντικανονικό μαρκάρισμα του Λάμτσε, που άφησε πλεονέκτημα ο διαιτητής Βουρνέλης, ο Μέτσε που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενουμένων.

Στο 37ο λεπτό ήρθε η επόμενη καλή στιγμή για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη. Ο αρκετά δραστήριος Τζοβάρας, βρέθηκε αμαρκάριστος λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, όμως το συρτό σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Δήμιζα.

Στο 42′ και έπειτα από κερδισμένο φάουλ σε αρκετά καλή θέση για τους «κυανόλευκους», ο Γκαρσία έστρωσε στον Αλιατίδη όμως το δυνατό σουτ που έπιασε, πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των κρητικών.

Άρχισε μουδιασμένα, πίεσε προς το τέλος

Δεν μπήκαν καθόλου καλά στο δεύτερο 45λεπτο οι «κυανόλευκοι» και δεν μπόρεσαν να σημειώσουν το πολυπόθητο γκολ. Προς το τέλος και με την επιθετική τόνωση που έκανε ο Στάικος Βεργέτης απείλησαν αλλά δεν η μπάλα δεν κατέληξε τελικά στα δίχτυα.

Στο 52′ ο Μέτσε έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή μετά από απομάκρυνση της άμυνας της Επισκοπής, αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε λίγο στο κεφάλι του Λάμτσε και πέρασε κόρνερ, λίγο πάνω από τα γκολπόστ της ομάδας του Ρεθύμνου.

Η πρώτη τελική για τους Ρεθυμνιώτες ήρθε στο 72′. Ο Παναγιωτίδης εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής, το οποίο όμως κατέληξε στην αγκαλιά του Περιστερίδη.

Στο 74′ ο Λίμα έκανε μια σέντρα/σουτ από τα πλάγια με τροχιά προς τα δίχτυα, αλλά ο τερματοφύλακας της Νίκης έδιωξε σωτήρια την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 87′ και μετά από πολλά λεπτά η ομάδα του Στάικου Βεργέτη θα κάνει μια τελική. Το σουτ του Τσιώλη όμως δεν ήταν όσο δυνατό έπρεπε με τον Δήμιζα να μπλοκάρει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Στο 89′ Ο Γκονζάλες γύρισε με πλάτη μέσα στην μεγάλη περιοχή και εκτέλεσε στην κλειστή γωνία αλλά και αυτή τη φορά είχε αντίδραση ο κίπερ των Κρητικών, παραχωρώντας κόρνερ.

Στο 93′ ο Αλιατίδης πήρε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι αλλά αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να πιάσει όπως θα ήθελε το σουτ. Η μπάλα πήγε αργά στα χέρια του Δήμιζα.

Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή μετά από εκτέλεσε φάουλ του Κρουθ, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να βρει εστία με το 0-0 να είναι το τελικό σκορ στο γήπεδο της Νεάπολης.

Κάρτες

Κίτρινες: 56′ Μπόσιο, 73′ Μπιτσάκος, 77′ Τζοβάρας / 66′ Γιαννούτσος, 95′ Σουμπασάκης

Κόκκινες: 90′ Μπιτσάκος (2η κίτρινη)

Νίκη Βόλου (Βεργέτης): Περιστερίδης, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Πολίμος (76′ Γκονζάλες), Καλουτσικίδης (84′ Τσιώλης), Μπόσιο (61′ Μπιτσάκος), Μέτσε, Γκαρσία (61′ Σαλαμούρας), Τζοβάρας, Κρουθ, Ροχάνο.

Επισκοπή (Βέλιτς): Δήμιζας, Ανδρικόπουλος, Λάμτσε, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Γιαννούτσος, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Λίμα, Νάνι, Τσιριγώτης (86′ Βαρουξάκης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.