Κοντοές: Εύχομαι να είμαστε εμείς στα μπαράζ

Την επιθυμία του η Νίκη να κερδίσει τη δικαστική μάχη που δίνει, σε σχέση με την παράνομη συμμετοχή του ΝΠΣ Βόλος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, και να αγωνιστεί εκείνη στα μπαράζ ανόδου εξέφρασε ο αμυντικός των κυανόλευκων, Παναγιώτης Κοντοές, μιλώντας στο Magnesiasports. Παράλληλα, χαρακτήρισε τελικό το ματς κόντρα στον Αλμυρό, τονίζοντας πως αυτός κι οι συμπαίκτες του δε συμβιβάζονται με τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Αλμυρό:

“Το παιχνίδι αυτό είναι σαν τελικός για εμάς. Γενικά, τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που θα δώσουμε, είναι πολύ σημαντικά για εμάς και θέλουμε να τα κερδίσουμε, προκειμένου να πάρουμε στο τέλος τη δεύτερη θέση. Όσον αφορά τον Αλμυρό, όμως, να πω πως το έχουμε πάρει πολύ σοβαρά, δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και πιστεύω πως αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει, θα πάρουμε τη νίκη. Δε συμβιβαζόμαστε με άλλο αποτέλεσμα, πέρα από το διπλό την Κυριακή. Είναι μία ομάδα που μας κέρδισε στην έδρα μας, στον πρώτο γύρο κι αυτό, ίσως, να είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς. Επαναλαμβάνω, πάμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, κοιτώντας τα ένα-ένα ξεχωριστά”.

Για τη φυσική κατάσταση της ομάδας κι αν είναι έτοιμοι αυτός κι οι συμπαίκτες του να παίξουν δύο σημαντικά παιχνίδια, σε διάστημα τριών ημερών:

“Γίνεται εξαιρετική δουλειά στις προπονήσεις, η οποία βγαίνει και στους αγώνες. Η ομάδα τα πάει εξαιρετικά, τρέχει πολύ και πιστεύω πως έχουμε και την πληρότητα στο ρόστερ, αλλά και τη φυσική κατάσταση να αγωνιστούμε σε αυτά τα δύο δύσκολα ματς, σε μικρό χρονικό διάστημα. Πιστεύω πως είμαστε η πιο καλά γυμνασμένη ομάδα στην κατηγορία, είμαι λίγο καιρό εδώ, αλλά πραγματικά δεν έχω δει άλλη ομάδα να τρέχει τόσο πολύ. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα”.

Για την προσωπική του παρουσία στην ομάδα, αγωνιστικά και μη:

“Όποτε μου έχει δοθεί η ευκαιρία να παίξω, έχω δώσει το 100% του εαυτού μου. Ακόμα και σε κρίσιμα παιχνίδια, κατάφερα να βοηθήσω, νομίζω πως φάνηκε κι είμαι πολύ χαρούμενος. Και στις προπονήσεις βοηθώ πολύ, ξέρω σε ποια ομάδα έχω έρθει και πιστεύω πως έχω καταφέρει να ικανοποιήσω και τους προπονητές μου, αλλά και την ομάδα γενικότερα. Εξωαγωνιστικά, το κλίμα ανάμεσα σε μένα και τους συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό. Από τη μέρα που ήρθα, όλα τα παιδιά με δέχτηκαν αμέσως και φρόντισαν να προσαρμοστώ γρήγορα. Όσο περνούσε κι ο καιρός, γνωρίστηκα καλύτερα μαζί τους και νιώθω πολύ όμορφα. Δε συναντάς εύκολα σε μία ομάδα τόσο καλό κλίμα”.

Για το ποια επιθυμεί να είναι η κατάληξη της φετινής χρονιάς για την ομάδα του:

“Όλοι γνωρίζουμε πως γίνεται εξωαγωνιστικά μία μεγάλη προσπάθεια, από τη διοίκησή μας, να αποκλειστεί από το πρωτάθλημα, βάσει του νόμου, η ομάδα του ΝΠΣ. Δε ξέρω τι κατάληξη θα έχει, αλλά εύχομαι η ομάδα μας να κατακτήσει τη δεύτερη θέση αγωνιστικά, να δικαιωθεί δικαστικά, να παίξει εκείνη στα μπαράζ και να πάρει την άνοδο. Το ρόστερ μας είναι πλήρες, έχουμε μία πολύ καλή ομάδα κι αξίζουμε το κάτι παραπάνω. Ειλικρινά, εύχομαι το σενάριο αυτό να πραγματοποιηθεί”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.