Κοντράρει τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο η Νίκη

Οι κυανόλευκοι δίνουν το δεύτερο ματς της ... διαβολοεβδομάδας

Η Νίκη σε μία … διαβολοεβδομάδα γι’ αυτή, αφού μέσα σε οκτώ μέρες θα δώσει συνολικά τρία ματς, έχοντας μετά αναγκαστική… ξεκούραση ενός μήνα, κοντράρεται σήμερα στις 15.00 εκτός έδρας για τον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, στο μοναδικό ζευγάρι με ομάδες Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Λεβαδειακός ξυπνά άσχημες πρόσφατες μνήμες στη Νίκη, καθώς στο πρώτο ματς των κυανόλευκων στο πρωτάθλημα η ομάδα της Βοιωτίας έφυγε με ένα … πέτσινο διπλό από το Πανθεσσαλικό με 0-1, πετυχαίνοντας γκολ στο τέλος που θα έπρεπε να ακυρωθεί για διπλή παράβαση.

Η διαφορά σήμερα είναι το ματς μεταδίδεται από το Cosmote Sports 2, αν αυτό μπορεί να μετριάσει τη διαρκή διαιτητική εύνοια που λαμβάνει η ομάδα του Κομπότη, ωστόσο δεν υπάρχει VAR.

Η Νίκη κυνηγά σίγουρα και τον στόχο του Κυπέλλου και θέλει να φτάσει στους οκτώ μετά από 17 χρόνια, όταν είχε αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την ΑΕΚ και είχε αποκλειστεί με -0-0 στο Πανθεσσαλικό και 2-0 στο ΟΑΚΑ τον Φεβρουάριο του 2006.

Εκτός για τη σημερινή αναμέτρηση έμειναν οι Τοπαλίδης λόγω ενοχλήσεων, Μιράντα λόγω καταπόνησης και Στίκας για λόγους τακτικής, καθώς έπρεπε να χωρέσουν στην αποστολή και οι δύο «μικροί», Κουτσιμπάνας και Μπαλλάς, όπως είναι υποχρεωμένες όλες οι ομάδες, βάσει της προκήρυξης του Κυπέλλου. Επίσης, στον Βόλο παρέμειναν οι Μέτσε, Μπουργάνης, Βουκελάτος, Σκεντεράι. Αντίθετα, επιστρέφει ο Ανδρέου, που ήταν εκτός στο ματς με την ΑΕΛ λόγω ίωσης, παρακολουθώντας το από την κερκίδα.

Την 20μελη αποστολή αποτελούν οι: Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Ανδρέου, Μπαχανάκ, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Ναά, Κουτσιμπάνας, Κυριακίδης, Πέττας, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Πολίτης, Κρητικός, Ριμπέιρο, Μπαλλάς, Τζιώρας, Μοράρ.

Από την άλλη 21 παίκτες επέλεξε και ο προπονητής του Λεβαδειακού, Νίκος Νιόπλιας, και είναι οι εξής: Στογιάνοβιτς, Γκροφ, Βήχος, Τσάπρας, Σωτηράκος, Λόπεζ, Τσελεπίδης, Χάμοντ, Μπελμόντ, Μεχία, Κασέμι, Συμελίδης, Νικολιάς, Νταγκό, Ρόμο, Γιαννιώτας, Λούα-Λούα, Κουάδρα, Πολέτο, Τσιριγώτης και Τσάρας.

Διαιτητής θα είναι ο 32χρονος Ανδρέας Βλάχος από τον Σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής, που είχε διευθύνει πρόσφατα το ΑΕΚ Β’-Νίκη 0-3. Βοηθοί του θα είναι οι Σούζας, Μανούρας και τέταρτος ο Ρούτσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.