Κορυφαία Ελληνίδα Προπονήτρια Ιππασίας φιλοξενείται από τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ.

Το διήμερο 6 και 7 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του ιππικού ομίλου Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. βρέθηκε η κορυφαία Ελληνίδα προπονήτρια ιππικής δεξιοτεχνίας Τζοάννα Γεωργοπούλου, η οποία και παρουσίασε σεμινάριο τύπου ‘κλινικ’ για τους ιππείς και αμαζόνες του ομίλου.

Η κυρία Γεωργοπούλου άφησε για λίγο την προπόνηση των Ελλήνων πρωταθλητών Ιππικής Δεξιοτεχνίας και επισκέφθηκε τον Βόλο και συγκεκριμένα τις εγκαταστάσεις του ιππικού ομίλου Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ., όπου προπόνησε την ομάδα Ιππικής Δεξιοτεχνίας του ομίλου.
Στο σεμινάριο συμμετείχε η ομάδα #dressagecrew του #ipotisteam, με τους κάτωθι:
Σ. Ανετόπουλος, Ε. Αργυράκου, Π. Γιασαγιά, Κ. Μαργώνη, Δ. Παπαθεολόγου, Α. Τοπάλη και Χ. Χρυσικού.


Τελειώνοντας η κυρία Γεωργοπούλου είπε πως η ομάδα απαρτίζεται από πολύ ωραία ζευγάρια (άλογο-αναβάτη) και με καλές βάσεις. Είχε την ευκαιρία να δώσει έξτρα συμβουλές και οδηγίες για περαιτέρω εξέλιξη. Το σεμινάριο έγινε στα πλαίσια μιας σειράς εκπαιδευτικών κλινικ που διεξάγει ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών του. Το αμέσως προηγούμενο είχε γίνει στις διακοπές του Πάσχα με τον διεθνή σχεδιαστή διαδρομών Υπερπήδησης Εμποδίων Βασίλη Σπυρόπουλο.
Το Δ.Σ. του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. στέκεται στο πλευρό των αγωνιστικών ομάδων του ομίλου και στηρίζει την άρτια εκπαίδευση των αθλητών και των αλόγων.
Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το πως καταφέρνει ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. να έχει συνεχώς τόσο επιτυχημένες παρουσίες στους αγώνες ιππασίας Βορείου Ελλάδος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.