Κούγιας Νο2: «Διεκδικούμενη νύφη ο Μπέος»

Με ατάκες που θα συζητηθούν και το δεύτερο μέρος της κατάθεσης του γνωστού ποινικολόγου για την υπόθεση των στημένων αγώνων της περιόδου 2008-2011. Μετά από όσα είπε για Πατέρα, Θωμά Μητρόπουλο, Τσακογιάννη, Κόκκαλη, «παράγκα» και «διαπλεκόμενους παράγοντες», ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε τη σχέση του με τον Μιχάλη Κουντούρη.

Αρχικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ συνέχισε τις αναφορές του στα πρόσωπα που κατηγορούνται στην υπόθεση του Koriopolis και μάλιστα για έναν από τους βασικούς κατηγορούμενους, τον πρώην υπάλληλο της ΕΠΟ, Γιάννη Παπαδόπουλο, είπε τα εξής:

«Ο Γιάννης και τώρα ασχολείται με το ποδόσφαιρο κι απ’ ό,τι ξέρω δραστηριοποιείται στην ΑΕΚ. Είναι ένα άτομο που χαίρεσαι να τον έχεις φίλο. Δεν τον θεωρώ καθόλου επικίνδυνο. Έχει μία θαυμάσια γυναίκα και δύο θαυμάσια κοριτσάκια. Είναι ένα χαρισματικό άτομο. Με παραπλάνησε ένας δικηγόρος και κατέθεσα όσα είχα καταθέσει γι’ αυτόν.

Ο Μπέος, ο Τσακογιάννης κι ο Παπαδόπουλος, δυνατότητα να ορίσουν διαιτητές, δεν είχαν ποτέ. Θα μπορούσαν ίσως να επηρεάσουν, αλλά δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό να καταθέσω. Εμένα μου είχε δημιουργηθεί η πεποίθηση ότι όλο το κακό του ελληνικού ποδοσφαίρου, ήταν οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι. Μετά κατάλαβα τι γινόταν στην ΕΠΟ, όταν γνώρισα τον Σαρρή, τον Κουρίδη και τους υπόλοιπους.

Όταν ήρθε ο Μαρινάκης στο ποδόσφαιρο, όλο το σύστημα Πατέρα, το σύστησε ο ίδιος ο Πατέρας στον Μαρινάκη».

«Διεκδικούμενη νύφη ο Μπέος, φίλος μου ο Κουντούρης»
Ακολούθως ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Ο Μπέος ήταν σαν διεκδικούμενη νύφη από τον Πατέρα και τον Μαρινάκη. Βρέθηκε σε διασταυρωμένα πυρά. Έχει αδικήσει τη δημοσιότητα εικόνα του, δεν υπολογίζει τίποτα σε αυτά που λέει. Δεν γνωρίζω ποια είναι η εγκληματική οργάνωση για την οποία κατηγορείται, ούτε αν έστησε αγώνες για το στοίχημα γνωρίζω. Το υποπτεύομαι, περνάει από το μυαλό μου, αλλά δεν το γνωρίζω…”.

Για τον κατηγορούμενο πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, είπε: “Ο Κουντούρης είναι προσωπικός μου φίλος. Δεν ήρθε ποτέ ο ίδιος στην Κόρινθο, για να γίνουν επεισόδια στο ματς με την Παναχαϊκή”.

Για τον Κώστα Μενδρινό είπε: “Τον Μενδρινό τον έχω μεγαλώσει. Μετά έμαθα για τη συνομιλία όπου στήνει τη σέντρα στο Άρης-Μάντσεστερ Σίτι. Δεν γνωρίζω αν έκανε κάτι τέτοιο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.