Κοζάνη: «Μετά από δεκαετίες στην πόλη μας ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό όνομα»

Για το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι προετοιμάζεται η ομάδα της ΑΕΠ Κοζάνης αύριο Τετάρτη, υποδεχόμενη τον Ολυμπιακό Βόλου, τονίζοντας σε σχετική ανακοίνωση ότι μετά από δεκαετίες η πόλη της Δυτικής Μακεδονίας φιλοξενεί και πάλι ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό όνομα, όπως αυτό των «ερυθρόλευκων».

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΑΕΠ Κοζάνης αναφέρει τα εξής: «Στο γήπεδο της πόλης μας, στο ΔΑΚ Κοζάνης, θα δώσει τοv πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα της η ΑΕΠ Κοζάνης, την Τετάρτη 31 Μαρτίου στις 15:00, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Μετά από δεκαετίες, η Κοζάνη θα φιλοξενήσει και πάλι ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό όνομα και η ομάδα μας θα εκπροσωπήσει τη Δυτική Μακεδονία σε επαγγελματικό ποδοσφαιρικό επίπεδο. Τι κρίμα που λόγω κόβιντ, οι κερκίδες του ιστορικού μας γηπέδου θα ειναι άδειες από φιλάθλους!

Η ομάδα μας, θα προσπαθήσει να φιλοξενήσει όσο το δυνατό καλύτερα την ιστορική ομάδα του Βόλου και αγωνιστικά φυσικά θα παλέψει για τη νίκη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΠ Κοζάνης ξεκίνησε με αρνητικό αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Football League, αφού γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα 3-0 από την ομάδα της Βέροιας στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.