Κρίνεται στα φιλικά ο Μαξίμ Ταμπά

Ο Μαξίμ Ταμπά στην προπόνηση του Ολυμπιακού Β. την Τετάρτη

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει, ως γνωστόν, ένα νέο πρόσωπο στις προπονήσεις τους από την Τρίτη, τον υπό δοκιμή 23χρονο Γάλλο ακραίο επιθετικό Μαξίμ Ταμπά, ο οποίος περνά από το μικροσκόπιο του Περικλή Αμανατίδη και των συνεργατών του, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα αποκτηθεί.

Πάντως, οι δύο προπονήσεις που μετείχε δεν είναι ικανές, αφού αναλώθηκαν κυρίως σε ασκήσεις με την μπάλα, για να σχηματιστεί εικόνα για τις δυνατότητές του, επομένως τα δύο φιλικά του Σαββατοκύριακου με ΑΕΛ και Θησέα ή κάποιο από τα δύο θα αποτελέσουν το κριτήριο για τον Ταμπά.

Την Πέμπτη η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου έχει ρεπό και από την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στο γήπεδο για διπλή προπόνηση.

Την Τετάρτη (5/9), στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, ο Ευθυμιάδης αποφασίστηκε να προφυλαχθεί, καθώς ένιωσε ένα σφίξιμο στο πόδι, κι έτσι έκανε ατομικό, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Ναζίμ, καθώς η τενοντίτιδα που έχει, θέλει κυρίως ξεκούραση. Σε ό,τι αφορά τον Καμπλιώνη δεν έκανε, προκειμένου να μην επιβαρύνει το πόδι το, ούτε ατομικό, όπως συμβαίνει τις μέρες που κάνει πιο έντονη θεραπεία, για να ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί από τις τελευταίες μέρες του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Φλίγκος και Λώττας λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης της Τετάρτης
Οι παίκτες του Ολυμπιακού προθερμαίνονται στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.