Κρίσιμη μάχη της Νίκης με τον Πρωτέα για τη σωτηρία

Η κατάκτηση του ροζ φύλλου είναι επιτακτική ανάγκη το Σάββατο στο κλειστό της Νέας Ιωνίας

Για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της National League 1η Νίκη Βόλου υποδέχεται σε δεύτερο συνεχόμενο ματς έδρας τον Πρωτέα Γρεβενών σήμερα στις 17.00 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Ρεπορτάζ: Χρήστος Θανασούλης

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς, καθώς θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την επίτευξη του στόχου της σωτηρίας.

Οι Γρεβενιώτες, που έχουν στις τάξεις τους τον περσινό MVP της Νίκης, Θανάση Σιπητάνο, που επέστρεψε στα παλιά του «λημέρια», είναι μία από τις ομάδες που πρέπει οι Βολιώτες να βάλουν από κάτω και γι’ αυτό σήμερα η κατάκτηση του ροζ φύλλου είναι επιτακτική ανάγκη.

Στην ομάδα του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη,  στην οποία έχουν μείνει ως γνωστόν 11 παίκτες μετά την αποχώρηση του Ιντό και του Αμπάρη, αμφίβολος είναι ο Βρεττάς, ο οποίος, από τη στιγμή που γύρισε μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Εθνικό Λιβαδειάς εκτός έδρας, δεν έχει επανακάμψει πλήρως. Ο 26χρονος φόργουορντ φαίνεται ότι είναι επιφυλακτικός και δεν μπορεί να δώσει ακόμα το 100%, ενώ την τρέχουσα εβδομάδα έκανε και θεραπεία. Λογικά θα είναι στην αποστολή και η συμμετοχή του θα κριθεί ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα.

Απών από αρκετές προπονήσεις ήταν ο Στύλλας λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, αλλά υπολογίζεται, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Οικονομίδη, που λόγω ίωσης έλειψε κάποιες μέρες και δεν αγωνίστηκε και στο φιλικό της περασμένης Τετάρτης με την Αγριά.

Διαιτητές θα είναι οι Ευφραιμίδης Σ.-Σιταρίδης-Τοπαλίδης  και κομισάριος  κ. Νικολούλης.

To πρόγραμμα (8η)

Σάββατο 2/12

13.30 ΝΕΟΛ-Εθνικός Λιβαδειάς

17.00 Νήαρ Ηστ-Βίκος Ιωαννίνων

17.00 Νίκη Βόλου-Πρωτέας Γρεβενών

17.00 Αίολος Αγυιάς-Εθνικός Πειραιώς

17.00 Σοφάδες-Τρίκαλα Basket

Ρεπό: Πανελλήνιος

To κάλεσμα της Νίκης

Σε ανακοίνωση της Νίκης αναφέρονται τα εξής: «Όλοι στο Κλειστό για το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς!

Την επιστροφή στις νίκες στον 2ο σερί εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο αυτή τη φορά των Πρωτέα Γρεβενών, θα ψάξει η Νίκη Βόλου.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας αυτό το Σάββατο (2/12, 17:00), αγωνιζόμαστε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με την ομάδα μας, σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της σεζόν.

Σε μια ιστορικά δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο μας και σε ένα πολύ δύσκολο ματς, προσκαλούμε τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας και τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας να παραβρεθούν στον αγώνα και να γεμίσουν το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες και το τεχνικό μας επιτελείο, προκειμένου να φθάσουν στη νίκη.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη!

-Γενική είσοδος: 5 ευρώ

-Στην είσοδο του γηπέδου θα διατίθενται κάρτες διαρκείας

­Κάτοχοι καρτών διαρκείας και παιδιά έως 14 ετών».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.