«Kυανόλευκο» γεύμα πριν τον ημιτελικό

Για τον αγώνα με τον Αίολο Τρικάλων προετοιμάζονται οι παίκτες της Νίκης Βόλου

Ενώ αύριο Σάββατο οι Παίδες της Νίκης Βόλου αντιμετωπίζουν στις 17:30 και στη Λάρισα τον Αίολο Τρικάλων στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Θεσσαλίας, οι νεαροί παίκτες χαλάρωσαν με γεύμα που παρέθεσε η Διοικούσα Επιτροπή σε εστιατόριο-χορηγό της ομάδας.

Στο γεύμα παρευρέθηκε σύσσωμη η διοικούσα επιτροπή, με επικεφαλής τον πρόεδρο Μπάμπη Τουτουντζόγλου, το σταφ των προπονητών που αποτελείται από τους κκ Ανδρέα Μαύρο, Γιώργο Κοσμάτο, Ανδρέα Τσιριγωτάκη και Βασίλη Γιωτόπουλο. Επίσης παρευρέθηκε ο αρχηγός της αντρικής ομάδας του συλλόγου Σάκης Κουτίνας, ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους ευχήθηκε να είναι αυτοί οι αθλητές που θα ανεβάσουν την ομάδα στα σαλόνια της Α1.

Σήμερα Παρασκευή εξάλλου οι αθλητές και το προπονητικό τιμ πέρασαν από ιατρικό έλεγχο για τον covid 19, ευχαριστώντας το προσωπικό του ΤΟΜΥ της Ιωλκού για τις υπηρεσίες του σε όλο αυτό το διάστημα των αγώνων.

Η ομάδα είχε για σήμερα προπόνηση στο πρόγραμμά της στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας και αύριο Σάββατο αναχωρεί για τη Λάρισα και για τον ημιτελικό με τον Αίολο Τρικάλων.

Στον αγώνα θα παρευρεθεί άπασα η διοίκηση της ομάδας. «Η οικογένεια της Νίκης Βόλου πιστεύει στις δυνατότητες αυτών των παιδιών, στο ήθος, στο πάθος που επιδεικνύουν στο παρκέ και είμαστε σίγουροι πως τα καλύτερα είναι μπροστά μας» αναφέρεται μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.