Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Θεσσαλίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε περιοχές της Θεσσαλίας, από 25 έως 27 Αυγούστου 2023, στο πλαίσιο των ποδηλατικών αγώνων «Tour of Thessaly – Balkan Road Championships» ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Οι ρυθμίσεις αφορούν αρκετές περιοχές στη Θεσσαλία, και ειδικά για τη Μαγνησία θα ισχύουν τα κάτωθι, την Κυριακή 27 Αυγούστου.

-Απαγόρευση κυκλοφορίας κάθε οχήματος (πλην των διαγωνιζομένων):

(α) κατά τις ώρες 10.00’ – 13.00’, στο τμήμα της επ.ο. Βόλου – Καναλίων από τη διασταύρωση με την περιφερειακή οδό Βόλου μέχρι τον οικισμό Κανάλια και στο τμήμα της επ.ο. Καναλίων – Αγιάς από τον οικισμό Κανάλια μέχρι τα όρια με το νομό Λάρισας,

(β) κατά τις ώρες 13.00’ – 14.00’, στο τμήμα της επ.ο. Βελεστίνου – Μικρού Περιβολακίου – Σκοτούσσας από τα όρια με το νομό Λάρισας (μετά τον οικισμό Αγροκήπιο) μέχρι τα όρια με το νομό Λάρισας (μετά τον οικισμό Μικρό Περιβολάκι).

Επίσης, στα ανωτέρω τμήματα του οδικού δικτύου, κατά την ανωτέρω ημερομηνία και ώρες, απαγορεύεται η στάθμευση κάθε οχήματος, η τοποθέτηση διαφόρων υλικών και η κυκλοφορία πεζών και ζώων.

Την ίδια ημέρα, στα όρια των νομών Λάρισας και Μαγνησίας ισχύουν τα εξής:

-Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων για τη διαδρομή Ανδρών στην επ.ο. Κιλελέρ – Καλαμακίου από τα όρια με Π.Ε. Μαγνησίας και από ώρα 10.00΄ έως πέρας διέλευσης αθλητών και λοιπών συμμετεχόντων.

-Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων για τη διαδρομή Γυναικών στην επ.ο. Κιλελέρ – Καλαμακίου από τα όρια με Π.Ε. Μαγνησίας και από ώρα 11.00΄ έως πέρας διέλευσης αθλητών και λοιπών συμμετεχόντων.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.