Κυριακή στις 15:00 το πρώτο βήμα για τον Ολυμπιακό Βόλου!

«Βαρύ» το πρόγραμμα Απρίλιο-Μάιο

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Football League ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή, με τον Ολυμπιακό Βόλου να καλείται να κάνει το πρώτο βήμα για την επίτευξη του στόχου της ανόδου την ερχόμενη Κυριακή 28 Μαρτίου στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου θα υποδεχθεί την ομάδα της Τρίγλιας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι όλα τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής για τον πρώτο όμιλο θα διεξαχθούν την ίδια μέρα και ώρα, δηλαδή Κυριακή 28 Μαρτίου στις 15:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Απόλλων Πόντου – Θεσπρωτός

Βέροια – ΑΕ Ποντίων Κοζάνης

Καβάλα – Πανσερραϊκός

Ολυμπιακός Βόλου – Τρίγλια

Πιερικός – Αλμωπός Αριδαίας

Aπό εκεί και πέρα προέκυψαν και οι υπόλοιπες ημερομηνίες των αγωνιστικών, με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει στο πρόγραμμά του την Τετάρτη 31/03 τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΠ Κοζάνης, ενώ ακολουθεί στις 4 Απριλίου ημέρα Κυριακή, ο εντός έδρας αγώνας με τη Βέροια. Εμβόλιμη είναι και η 5η αγωνιστική, με τους «ερυθρόλευκους» να παίζουν στην έδρα του Αλμωπού Αριδαίας στις 14/04, όπως και η 8η, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου θα φιλοξενήσει την Καβάλα. Τετάρτη θα διεξαχθεί και η 9η αγωνιστική, με το παιχνίδι Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου να σηματοδοτεί το φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, ενώ ακολουθεί η 10η ημέρα, Κυριακή 9 Μαΐου, με τον Ολυμπιακό Βόλου να δοκιμάζεται και πάλι απέναντι στην Τρίγλια, αυτή τη φορά εκτός έδρας. Σε εκείνο το σημείο είναι αρκετά βαρύ το πρόγραμμα, καθώς στις 12 Μαΐου ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί την ΑΕΠ Κοζάνης, ενώ την Κυριακή 16 Μαΐου ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.