Κυριακή στο Βελεστίνο ο Ολυμπιακός Βόλου

Για το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο

Οι δύσκολες αποστολές συνεχίζονται την Κυριακή για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς για την 21η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ αντιμετωπίζει στο Βελεστίνο τον Ρήγα Φεραίο, επιδιώκοντας το θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, με την αναμέτρηση ν’ αρχίζει στις 15:00.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στο σύνολο του Λάκη Μπακάλη, όπως άλλωστε δυσκολεύτηκαν και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου που είχε διεξαχθεί στο ΕΑΚ, όπου είχε χρειαστεί το γκολ του Αποστόλη Κούλπα στο 101’ για να πάρουν την πολύτιμη νίκη. Την ίδια στιγμή περιμένουν με ενδιαφέρον για μία ακόμη αγωνιστική και το αποτέλεσμα του αγώνα της Αγίας Άννας που αντιμετωπίζει τον ΑΟ Σκιάθου εκτός έδρας, έχοντας θεωρητικά πιο εύκολο έργο σε σχέση με τον Ολυμπιακό Βόλου, και ενώ η διαφορά μεταξύ τους στη βαθμολογική κατάταξη παραμένει σταθερά στους δύο βαθμούς (55 ο Ολυμπιακός Βόλου και 53 η Αγία Άννα).

Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, κάτι που δεν είχε την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν δείχνουν να υπάρχουν, τη στιγμή που όπως έχουμε αναφέρει ξανά στον Ρήγα Φεραίο απουσιάζει… τερματοφύλακας, με τον επιθετικό Χαλιμούρδα να υπερασπίζεται την εστία του στις τελευταίες αναμετρήσεις, ενώ ούτε ο 15χρονος Καναλιώτης που ανήκει στο δυναμικό της ομάδας δεν θα είναι όπως αναφέρεται διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.