Λ. Μπακάλης: «Το πρώτο γκολ άλλαξε την εικόνα του ματς»

Στο πρώτο γκολ της Α.Ε. Καραϊσκάκης στο 41’ στάθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίου Λάκης Μπακάλης, καθώς το θεωρεί καθοριστικό και για το τελικό αποτέλεσμα αλλά και για την ψυχολογία της ομάδας του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε νομίζω ότι άλλαξε την εικόνα όλου του παιχνιδιού και όλη την ψυχολογία της ομάδας μας. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πάρα πολύ ψηλά στο παιχνίδι, πιέσαμε ψηλά τον αντίπαλο και δεν αφήσαμε περιθώρια να αναπτυχθεί. Απεναντίας γίναμε εμείς κάτοχοι της μπάλας και νομίζω ότι ήμασταν πολύ πιο επικίνδυνοι σε πολλές φάσεις. Πετύχαμε κι ένα γκολ, που δεν έχω εικόνα αν είναι οφσάιντ ή όχι, αλλά, αν είχαμε προηγηθεί εκεί, θα μπορούσε να έχει αλλάξει το αποτέλεσμα. Δεχθήκαμε ένα γκολ λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, το οποίο ήταν καθοριστικό από ένα λάθος δικό μας από κόρνερ, χωρίς καμία φάση από τον Καραϊσκάκη.

Από κει και πέρα ο αντίπαλός μας ήταν πιο ψύχραιμος και πιο καλός στη διαχείριση του παιχνιδιού, μας έδωσε χώρο, μας βρήκε ανοιχτά στην κόντρα, μας έκανε το 0-2 και από κει και πέρα δεν πιστέψαμε πλέον ότι μπορούσαμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα.

Σίγουρα δεν τελειώνει η κατηγορία εδώ, έχουμε άλλα 29 παιχνίδια, αλλά έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και την Κυριακή και τις επόμενες αγωνιστικές. Κάναμε λάθη, αλλά θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Χρειάζεται να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα και σαν εικόνα και ως ομάδα. Οι λεπτομέρειες κοστίζουν και τα λάθη σ’ αυτήν την κατηγορία πληρώνονται κι όταν οι παίκτες των άλλων ομάδων είναι σε υψηλό επίπεδο».

Επίσης ο κ. Μπακάλης τόνισε ότι λόγω του πυρετού που ταλαιπωρούσε τον Κυπτίου, ήταν καταβεβλημένος ο οργανισμός του και θεώρησε ότι δεν έπρεπε να τον ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα, ενώ αντίθετα, αν ήταν απόλυτα υγιής, θα τον ξεκινούσε. Ακόμη για την αλλαγή του Βουραζέρη τόνισε ότι ήταν αλλαγή τακτικής, για να ρισκάρει. Τέλος, για το αν θα έπρεπε να τηρηθεί το fair play στη φάση του δεύτερου γκολ των φιλοξενουμένων, που ο Μπόρας είναι τραυματίας, ο τεχνικός του Ρήγα τόνισε: «Δεν το σχολίασα, γιατί δε θέλω να μαλακώσω την ήττα, η οποία δεν αλλάζει. Είναι ευθύνη και δική μας, γιατί έπρεπε να φωνάξουν οι παίκτες ότι υπάρχει παίκτης κάτω. Εμείς έχουμε σταματήσει σε ανάλογη περίπτωση που πηγαίναμε για γκολ, ενώ χάναμε και ήταν καθοριστικό το αποτέλεσμα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.