Λάιος: Πιστεύω ότι η Θήβα δεν έχει τύχη

Συνέντευξη στο στούντιο του Blue Heart Fm παραχώρησαν οι ποδοσφαιριστές της Νίκης, Βασίλης Λάιος και Γιάννης Ντινιωτάκης, και εκτός των άλλων αναφέρθηκαν και στην αναμέτρηση με τη Θήβα στο Πανθεσσαλικό.

Ο Βασίλης Λάιος επισήμανε: “Τον κόσμο που έχουμε εμείς στη Γ’ Εθνική δεν τον έχει καμία ομάδα. Τον θέλουμε την Κυριακή να μας βοηθήσει και να γίνει ο 12ος παίκτης μας και να μας δώσει μία παραπάνω ώθηση. Το έχω ζήσει αυτό φέτος και θέλω να το ξαναζήσω. Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα, αλλά ο δεύτερος γύρος μας χρωστά πολλά και θα μπούμε όσο καλύτερα μπορούμε σε όλα τα παιχνίδια και πάμε μόνο για τη νίκη.

Τη Θήβα την είδαμε στον πρώτο γύρο, έπαιζε με δύναμη και έχει κάποιους ποιοτικούς παίκτες, αλλά θα πάμε καλά και θέλω να πιστεύω ότι δε θα έχει τύχη”.

Από τη μεριά του ο Γιάννης Ντινιωτάκης ανέφερε: «Εμείς ως ποδοσφαιριστές θα δώσουμε το 100%. Ξέρουμε ότι είναι μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι τη νίκη. Θα μπούμε γι’ αυτό την Κυριακή και θα καταλάβει ο κόσμος. Θέλουμε τη βοήθειά του, γιατί κακά τα ψέματα σαν τον κόσμο της Νίκης Βόλου δεν υπάρχει στη Γ’ Εθνική. Είναι για μας ένα έξτρα κίνητρο και η φωνή του μας βοηθά παραπάνω. Θέλω να πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε νικητές».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.