Λιγότερο άγχος, καλύτερα αποτελέσματα

Για την ομάδα Γυναικών της Αργούς Βόλου

Αφού έφυγε το άγχος για την παραμονή στην Α2 Εθνική, οι Γυναίκες της Αργούς Βόλου δείχνουν ν’ αποδίδουν και καλύτερα, και έτσι μετά την επικράτηση επί της Νίκης Αλεξανδρούπολης ήρθε και η εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-3 σετ.

«Τα κορίτσια του Βαγγέλη Σταθόπουλου ήθελαν να πάρουν οπωσδήποτε την ρεβάνς από το παιχνίδι του Βόλου που είχαν ηττηθεί με 2-3» αναφέρει στην τοποθέτησή της η διοίκηση της Αργούς για το παιχνίδι, με το βολιώτικο σύνολο να δείχνει από την αρχή τα δόντια του και να παίρνει το πρώτο σετ (23-25) για να ισοφαρίσουν στη συνέχεια οι γηπεδούχες (25-22). Ωστόσο η συνέχεια είχε μόνο… Αργώ που έφτασε στην κατάκτηση δύο ακόμη σετ, και με ιδιαίτερη ευκολία όσον αφορά το τέταρτο της αναμέτρησης. (22-25 και 10-25).

Στη βαθμολογία, η Αργώ Βόλου βρίσκεται με 30 βαθμούς μαζί με τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης στην 7η θέση (8η στην ισοβαθμία). Πλέον για το φινάλε της αγωνιστικής δράσης, οι παίκτριες του βολιώτικου συλλόγου έχουν μπροστά τους ένα ακόμη παιχνίδι, αυτό με τον ΟΠΑΘ Περσέας, το Σάββατο 22 Απριλίου εντός έδρας, το οποίο προφανώς οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να μετατρέψουν σε γιορτή.

Διπλή επικράτηση για τους Άνδρες

Την ίδια στιγμή, η Αργώ Βόλου πήρε αυτό που ήθελε σε δύο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών, αφού επικράτησε με το ίδιο σκορ 3-0 σετ απέναντι σε Δωρίδα Ερατεινής και ΓΣ Βόλου αντίστοιχα.

Στο κύπελλο Γυναικών…

… Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε τη νίκη επί του ΣΠΑ Καρδίτσας 3-1 σετ, αλλά η χρονιά κλείνει εδώ για τις «ερυθρόλευκες», έχοντας ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι 3-0 σετ.

Aπό την άλλη, ο ΓΣ Βόλου είχε ηττηθεί 3-1 σετ στο πρώτο παιχνίδι από τον Φιλαθλητικό Τρικάλων, αλλά στον επαναληπτικό επικράτησε 3-0 σετ.

Στο Τοπικό Γυναικών…

ΑΟ Σκοπέλου και ΓΣ Βόλου ξεκίνησαν καλά, αφού πήραν τις νίκες που ήθελαν και μάλιστα εκτός έδρας.

Ο ΑΟ Σκοπέλου επικράτησε στην έδρα του Φιλαθλητικού Αμπελώνα 3-0 σετ, ενώ με το ίδιο σκορ πέρασε από την έδρα της Φθίας Λαμίας ο ΓΣ Βόλου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.