Λίταινας: “Η ΑΕΛ πρέπει να κάνει τη διαφορά και στη συμπεριφορά”

Δηλώσεις του παίκτη της Νίκης και για τον αγώνα και το επεισόδιο εις βάρος συγγενών του

Ο Λαρισαίος Δημήτρης Λίταινας μίλησε στην Ελευθερία της Λάρισας τόσο για το ματς με την ΑΕΛ όσο και για το επεισόδιο εις βάρος συγγενών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Θέλω να πω ότι οι παίκτες της ΑΕΛ με το μικρό ρόστερ που υπήρχε, έκαναν υπέρβαση και έφθασαν να διεκδικούν ανέλπιστα για μένα άνοδο μέχρι την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι μια ομάδα με ιστορία που οι αποτυχίες πρέπει να τη δυναμώνουν.
Είναι μια ομάδα που μπορεί να διδάξει και ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Θεωρώ λάθος που μετά το γκολ που πέτυχα με τη βοήθεια της τύχης φίλαθλοι της ομάδας επιτέθηκαν στην αδελφή μου και τη φίλη μου, ενώ λίγο πιο πάνω καθόταν ο πατέρας μου. Καταλαβαίνω τον πόνο, την πίκρα των οπαδών, αλλά η ΑΕΛ πρέπει να κάνει τη διαφορά και στη συμπεριφορά. Ευχαριστώ κάποιους φιλάθλους που φέρθηκαν ψύχραιμα και μαζί με αστυνομική δύναμη μετέφεραν τις δύο γυναίκες εκτός αγωνιστικού χώρου. Προσωπικά έβλεπα το συμβάν μέσα από τον αγωνιστικό χώρο.
Όπως και εμείς οι παίκτες αλλά και οι φίλαθλοι πρέπει να συγκρατούμε τον θυμό μας.
Παράδειγμα όταν ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα για έναν φίλαθλο, δεν ήταν λάθος; Μόνο κακό στην ομάδα θα μπορούσε να συμβεί.
Στο προχθεσινό παιχνίδι οι φίλαθλοι χάρηκαν ένα ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο θεσσαλικές ομάδες. Για τη Νίκη Βόλου είχε μεγάλη αξία, καθώς δεν είχε κερδίσει ποτέ στη Λάρισα.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΛ και στον κόσμο της, που αυτός θα τη βοηθήσει να βρει τον δρόμο της και παρά την πίκρα του έρχεται στο γήπεδο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.