Λήξη στο camp του Αιολικού

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας έληξε το camp του Αιολικού με τη συμμετοχή όλων των αθλητών του.

Το πρόγραμμα της λήξης περιλάμβανε παιχνίδι μεταξύ των μικρών κατηγοριών και παιχνίδι  εφήβων-παίδων. Μετά την επίδοση των καρτελών αξιολόγησης σε όλους τους αθλητές, ακολούθησαν  οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες και στο τέλος όλοι οι αθλητές κεράστηκαν με  τις δροσιστικές  λεμονάδες της Ε.Ψ.Α, την οποίαν και η διοίκηση του Αιολικού ευχαριστεί, όπως και το GYMWAY του Αποστόλου Κοσμά, τα ΕΝΩΜΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ (Ερμού-Κ.Καρτάλη 64-68 4ος όροφος) των κυρίων Παπαγιώτη Παναγιώτη, Καμινέλη και την ΕΤΑΙΡΕΙΑ NOVELLO CHOCOLATE (Αλαμάνας 33 με Κωλέττη) της κυρίας Βασιλείας Πανταζώνα και του κυρίου Άκη Πανταζώνα,  που μαζί με τα ΕΝΩΜΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ έντυσαν με στολές τους αθλητές του camp.

Καλεσμένος κατά τη διάρκεια του camp ήταν ο Βολιώτης καλαθοσφαιριστής Μιχάλης Πολίτης (παίκτης της  Α2 Εθνικής κατηγορίας στον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου). Υπεύθυνος και διοργανωτής του camp ο Κ.Φ.Α. κ. Σαμαράς Αντώνης, συνεπικουρούμενος από τους Κ.Φ.Α. κ.κ. Μάνο Αντώνη, Οικονόμου Γεώργιο και Τραγουδάρα Αντώνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.