Λογαράς: «Η Νίκη μπήκε στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό όπως έπρεπε»

Ικανοποιημένος και χαρούμενος από τη συμμετοχή του ως βασικός

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος είχε ο Παύλος Λογαράς, μετά την επικράτηση της Νίκης Βόλου απέναντι στον Μακεδονικό αλλά και για τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση ως βασικός, κερδίζοντας και τα εύσημα από τον προπονητή του, Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

«Η ομάδα μπήκε όπως θα έπρεπε να μπει σε όλα τα παιχνίδια αυτόν τον καιρό. Παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο και κάναμε αυτά που ζητούσε ο προπονητής, βήμα-βήμα την κάθε οδηγία του και πήραμε το αποτέλεσμα που μας άξιζε» δήλωσε αρχικά ο νεαρός κεντρικός αμυντικός που αγωνίζεται στους «κυανόλευκους» ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του στη βασική ενδεκάδα επίσης σημείωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου, γιατί μου ανέβασαν την ψυχολογία, όπως ο προπονητής μου και όλο το σταφ. Πάντα όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ένα μικρό άγχος στην αρχή μέχρι να πατήσουμε στο γήπεδο. Όταν πατάω στο γήπεδο τα ξεχνάω όλα, καθαρίζω το μυαλό μου και δίνω το 100% του εαυτού μου».

Για τις… ειδικές οδηγίες του Δεληζήση τέλος ανέφερε: «Επειδή ξέρει και τη θέση και έχει ένα πολύ μεγάλο βιογραφικό, με βοηθάει μέσα από τον κόουτς και μου αποβάλει το άγχος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.