Λογοδότης: «Ματς ζωής ή θανάτου για τον Ολυμπιακό Βόλου»

Σχολιάζοντας την αναμέτρηση της Κυριακής στο Κιλκίς

Ένα παιχνίδι μία χρονιά έχει μπροστά του την Κυριακή 21/04 ο Ολυμπιακός Βόλου, έχοντας ισοφαρίσει σε 1-1 τη σειρά των πλέι άουτ με την Κου.Πα Κιλκίς και αν κερδίσει παραμένει στη NL2.

Αν πάλι χάσει, θα επιστρέψει μετά την περίοδο 2017-18 και πάλι στην Α1 ΕΣΚΑΘ, με τους «ερυθρόλευκους» ωστόσο να μην θέλουν καν να σκέφτονται κάτι τέτοιο, όπως αναφέρει και στο «Magnesiasports», ο παίκτης της ομάδας, Παναγιώτης Λογοδότης.

«Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία πολύ νεανική ομάδα, η οποία από την αρχή της χρονιάς προσπαθεί να αντεπεξέλθει στις καταστάσεις και τις απαιτήσεις που έχει ένας αγώνας και το έχει αποδείξει», σημειώνει αρχικά ο Λογοδότης, αναγνωρίζοντας ότι το παιχνίδι της Κυριακής είναι το πιο κρίσιμο της χρονιάς, αλλά και τη σημασία του να έχουν οι «ερυθρόλευκοι» τους οπαδούς τους στο πλευρό τους.

«Ο αγώνας της Κυριακής για μας είναι ματς «ζωής ή θανάτου». Είμαστε έτοιμοι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει έναντι της ιστορίας του συλλόγου αλλά και ολόκληρης της πόλης. Η παρουσία του κόσμου κρίνεται άκρως απαραίτητη, ώστε να έχει ελπίδες να συνεχίσει ο ιστορικός αυτός σύλλογος στον εθνικό χάρτη του μπάσκετ» είναι το σχόλιο του νεαρού γκαρντ.

Άλλωστε, και ο ίδιος επισημαίνει ότι η ομάδα του δεν θα έχει εύκολο έργο, αλλά θα κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει την παρτίδα. «Η ομάδα του Κιλκίς είναι έμπειρη και ανταγωνιστική» επισημαίνει και συμπληρώνει: «Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε στο τελευταίο αγώνα της χρονιάς να γυρίσουμε με το ροζ φύλλο αγώνα».

Πλήρης η αποστολή-Με αισιοδοξία στο Κιλκίς

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου αναμένεται να είναι πλήρης, καθώς δεν καταγράφονται προβλήματα τραυματισμών ή άλλης φύσεως.

Η ψυχολογία είναι εξάλλου καλή, μετά και την εμφάνιση στο δεύτερο παιχνίδι και τη νίκη επί της Κου.Πα Κιλκίς στο ΕΑΚ την περασμένη Κυριακή, και η αισιοδοξία διάχυτη στις τάξεις των «ερυθρόλευκων». «Για εμάς είναι 50-50. Θα πάμε για να κερδίσουμε και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό», λένε εξάλλου τα μέλη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου, ποντάροντας στην παρουσία και φιλάθλων από τον Βόλο στο Κιλκίς.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.