…Λυτρωτής ο Καραγιώργος για τον Πύρασο, 0-1 τον Γ.Σ.Α.

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ

Με μια κεφαλιά του νεοεισελθόντα Καραγιώργου στο 73’ ο Πύρασος πέτυχε το ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από τη νίκη στην έδρα του ΓΣΑ, με τις δύο ομάδες να απειλούν την αντίπαλη εστία μόνο μέσα από «στημένα» και να …σπαταλούν το πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με το ματς του αγώνα του πρώτου γύρου στο «Π. Μαγουλάς», όπου είχαν ηττηθεί με 6-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν μια …επαγγελματική νίκη, χωρίς να πιάσουν τα υψηλά στάνταρντ απόδοσης προηγούμενων αγώνων.
Στο πρώτο ημίχρονο η μία και μοναδική καλή στιγμή καταγράφεται για την ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη στο 9’, όταν ο Αγασιώτης θα εκτελέσει κόρνερ από τα δεξιά, ο Αραπίτσας θα πάρει την κεφαλιά -ανενόχλητος- στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας, με τη μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο.
Η επανάληψη άρχισε με ένα δυνατό σουτ του Αγασιώτη έξω από την περιοχή, με τον Κοντογεωργάκη να πέφτει στην αριστερή του γωνία και με διπλή προσπάθεια να …σβήνει τον κίνδυνο.
Στο 51’ ήταν σειρά του Γ.Σ.Α. να απειλήσει, όταν ο Κοντοβάς από τα δεξιά εκτέλεσε κόρνερ, ο Τσιάτσιος θα γεμίσει με το κεφάλι από το πίσω δοκάρι, ο Αράπης (ο οποίος πέρασε αλλαγή στο ημίχρονο στη θέση του Μπένου) προ κενής εστίας και μπροστά από τη γραμμή του τέρματος, ενήργησε ως αμυντικός και το πλασέ του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Αυτή ήταν η μοναδική ευκαιρία του Γ.Σ.Α. να μπει μπροστά στο σκορ. Στο 60’ ο Γιάννης Σιαμέτης πέρασε τον Καραγιώργο στη θέση του Ζάχου –ο οποίος δεν ήταν απειλητικός- και στο 73’ ο προπονητής του Πυράσου δικαιώθηκε για την αλλαγή του. Ο Αγασιώτης εκτέλεσε κόρνερ, ο Καραγιώργος στο πίσω δοκάρι θα πάρει την κεφαλιά, ο Κοντογεωργάκης θα βρει την μπάλα με ωραία εκτίναξη, αλλά δεν ήταν αρκετή για να αποσοβήσει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, αλλά ούτε και σημειωθηκε κάποια αξιόλογη φάση.
Γ.Σ.Α.: Κοντογεωργάκης, Νικογιάννης (65’ Τετριμίδας), Τσαγιανίδης, Λάμπος, Τσιάτσιος, Ντόντα (75’ Σουλάι), Δρόσος (80’ Οικονόμου), Τσάμης (65’ Δήμας), Κλουκουτάρας, Κοντοβάς, Μπένος (46’ Αράπης).
Πύρασος: Κεφαλάς, Μιχόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρακής, Αραπίτσας (87’ Κατής), Ζενούνης, Βλάχος (80’ Νίνος), Οικονόμου, Ζάχος (60’ Καραγιώργος), Δημητριάδης, Αγασιώτης (87’ Μπούτλας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.