Μάχες παραμονής στη 15η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ

Αναζητά νίκη παραμονής στην Ελασσόνα η Ανάληψη
Στην Ελασσόνα η Ανάληψη, στη Λάρισα ο Ίωνας, στην Πορταριά η Αγριά

Βαθμούς που  θα εξασφαλίσουν μία καλή θέση αναζητούν Ίωνας και Ανάληψη Βόλου, με τον πρώτο να έχει ένα σαφές πλεονέκτημα βαθμολογικά, ενώ αναζητά κάτι θετικό σήμερα στη Λάρισα απέναντι στον φιλόδοξο Νέο Κεραυνό, για τη 15η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑΘ.

Από την άλλη, η Ανάληψη δίνει τον απόλυτο αγώνα παραμονής απέναντι στην Ένωση Ελασσόνας εκτός έδρας, με τον Άγη Τζούμα πλέον προπονητή. Ελασσόνα και Τιτάνες Αλμυρού είναι στις δύο τελευταίες θέσεις, αλλά η Ανάληψη είναι ακριβώς από πάνω τους και σε περίπτωση υποβιβασμού θεσσαλικής ομάδας από τη Γ’ Εθνική και ο τρίτος από την ουρά της κατάταξης θα υποβιβαστεί στην Α2 ΕΣΚΑΘ…

Tην ίδια στιγμή η Αγριά υποδέχεται το Πολυαθλητικό Τρικάλων, όχι όμως στο γήπεδό της αλλά σ’ αυτό της Πορταριάς. Στο γήπεδο της Αγριάς έσπασε το ταμπλό μιας εκ των μπασκετών, με αποτέλεσμα ούτε προπόνηση να μην μπορεί να γίνει υπό κανονικές συνθήκες, οπότε μέχρι αυτό ν’ αλλαχθεί, οι εντός έδρας αγώνες του συνόλου του Στέφανου Τύμπα θα δίνονται στην Πορταριά.

Στον Αλμυρό πάλι, οι τοπικοί Τιτάνες θέλουν να έχουν μία αξιοπρεπή παρουσία απέναντι στον δυνατό ΓΣ Αμπελώνα.

Τέλος, να διατηρήσει την εικόνα της απόλυτης κυριαρχίας στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ θέλει η Ανόρθωση, έχοντας αγώνα αύριο Κυριακή (18:00) στο κλειστό του ΕΑΚ, υποδεχόμενη τον Άρη Τρικάλων.

Tο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Σάββατο 03/02

ΓΣΕ Ελασσόνας-Ανάληψη (17:00)

Τιτάνες Αλμυρού-ΓΣ Αμπελώνα (17:30)

Νέος Κεραυνός Λάρισας-Ίωνας Βόλου (17:30)

Αγριά-Πολυαθλητικό Τρικάλων (18:00)

Δαναοί Τρικάλων-ΝΕΣ Λάρισας (17:30)

Κυριακή 04/02

Ανόρθωση-Άρης Τρικάλων (18:00)

Η βαθμολογία: Ανόρθωση 28, ΓΣ Αμπελώνα 26, Αγριά 24, Άρης Τρικάλων 22, Νέος Κεραυνός Λάρισας 21, Πολυαθλητικό Τρικάλων 21, Ίωνας Βόλου 21, Δαναοί Τρικάλων 20,  ΝΕΣ Λάρισας 19*, Ανάληψη 18, ΓΣΕ Ελασσόνας 16, Τιτάνες Αλμυρού 15.

*Ο ΝΕΣ Λάρισας έχει -1 βαθμό από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.