Malavetas: «Επιεικώς άστοχη η ανακοίνωση-Να είναι πιο προσεκτική η διοίκηση»

Η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου σχετικά με τις δεσμεύσεις που θα ήθελε από τους υποψήφιους στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έφερε την αντίδραση του συνδέσμου των οργανωμένων οπαδών «Malavetas», που τη χαρακτηρίζουν επιεικώς άστοχη, ενώ τονίζουν ότι η ομάδα είναι ξεσπιτωμένη από το 2016 με ευθύνη της παρούσας δημοτικής Αρχής.

Η δημοσίευση αναφέρει τα εξής: «Όσον αφορά την χτεσινή επιεικώς άστοχη ανακοίνωση της διοίκησης του Ποδοσφαιρικού τμήματος, θα θέλαμε να θυμίσουμε στους διοικούντες ότι η ομάδα μας είναι ξεσπιτωμένη από το 2016, με αποκλειστική ευθύνη της παρούσας δημοτικής αρχής. Δεν έχουμε καμιά διάθεση να ασχοληθούμε με πολιτικαντισμούς και παιχνίδια εξουσίας, θα είχε όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον να διαβάσουμε τόσο τις δεσμεύσεις όλων των υποψηφίων όσον αφορά την ανακατασκευή και χρήση του ΕΑΚ από την ομάδα της πόλης μας, όσο και τις εγγυήσεις (και με τι αντάλλαγμα) που έχει πάρει η διοίκηση μας από τους τωρινούς τοπικούς άρχοντες.

Για αρχή δεν θα σκεφτούμε κακοπροαίρετα ως προς το κίνητρο της ανακοίνωσης, παρ’ όλα αυτά καλά θα κάνει η διοίκηση να είναι πιο προσεκτική όταν αναφέρεται σε θέματα που αφορούν τους δηλωμένους εχθρούς της ομάδας μας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου έχει μνήμη, όσο και αν θέλουν κάποιοι να του την κοντύνουν.

Υ.Γ. Καθώς γράφαμε αυτή την ανακοίνωση ενημερωθήκαμε ότι ο 1ος εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ δεν θα πραγματοποιηθεί στο ΕΑΚ (λόγω μη ετοιμότητας του γηπέδου, παρά την αναβολή για μια εβδομάδα της έναρξης του πρωταθλήματος) αλλά στο γήπεδο του Σαρακηνού. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Όλοι εκεί να στηρίξουμε τη Βολάρα!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.