Ματαιώθηκε η Ανάβαση Πορταριάς 2023

Μετά και τα διαδοχικά χτυπήματα της κακοκαιρίας

Από στη στιγμή που ήδη από την κακοκαιρία «Daniel» το Πήλιο και η ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας δέχθηκαν πρωτοφανή χτυπήματα, συμπεριλαμβανομένου και του ορεινού οδικού δικτύου, ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο ότι η Ανάβαση Πορταριάς 2023 τουλάχιστον θ’ αναβαλλόταν εκ νέου, με τη ΛΑ Βόλου ωστόσο να μην το ρισκάρει και να προχωράει στη ματαίωση της φετινής διοργάνωσης.

Με μία συνοπτική ανάρτηση στα social media, το ΔΣ της ΛΑ Βόλου αναφέρει τα εξής: «Η πρωτοφανής κακοκαιρία «Daniel» που έπληξε ολόκληρη τη Θεσσαλία και ιδιαίτερα το Νομό Μαγνησίας, άφησε πίσω της μεγάλες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις, καθώς και τεράστια προβλήματα στο Οδικό κύκλωμα του Πηλίου.

Το ΔΣ της ΛΑ Βόλου, με ενσυναίσθηση και σεβασμό στους ανθρώπους που επλήγησαν από το πρωτόγνωρο αυτό φαινόμενο και λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή και κυρίως την πίεση υπό την οποία οι τοπικές αρχές προσπαθούν να ανταποκριθούν, θεωρούμε αδύνατη τη διεξαγωγή του αγώνα της Ανάβασης Πορταριάς 2023 και αποφασίζει την ακύρωση της. Ελπίζουμε στην γρήγορη αποκατάσταση των πληγέντων καθώς και όλων των υποδομών που υπέστησαν βλάβες και επιστροφή στην κανονικότητα».

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η διοργάνωση είχε μεταφερθεί για τον ερχόμενο Νοέμβριο, αφού για τον τρέχοντα Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τη Λέσχη, είχε «ανάψει» απαγορευτικό η Τροχαία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.