Ματς ζωής ή θανάτου για τη Νίκη στον Αλμυρό

Με υπηρεσιακό τεχνικό τον Κώστα Γρηγοριάδη στον πάγκο η Νίκη σήμερα στις 15.00 στο «Αθ. Ραγάζος» αντιμετωπίζει τον γηπεδούχο Γ.Σ. Αλμυρού. Ο 55χρονος προπονητής τερματοφυλάκων ήταν άλλες δύο φορές υπηρεσιακός στη Νίκη στο παρελθόν και συγκεκριμένα στα παιχνίδια Νίκη Βόλου-Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών 3-0 στις 28/3/12 και Τύρναβος-Νίκη Βόλου 1-0 την 1/4/12.

Στο σημερινό ματς δε θα δώσει εκτός απροόπτου το παρών ο Φάμπιο Ταβάρες, που έκανε και πάλι ατομικό το Σάββατρο.  Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα, αφού όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, με την δεκαοκτάδα να επιλέγεται πριν το παιχνίδι, αφού όλοι θα πάνε στον Αλμυρό.

Στη Νίκη γνωρίζουν ότι το ματς της Κυριακής είναι ζωής ή θανάτου, αφού σε περίπτωση στραβοπατήματος ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Βόλου θα ξεφύγει 4 ή 5 βαθμούς. Επίσης, οι κυανόλευκοι του Βόλου θέλουν να σπάσουν τη μίνι δυσμενή παράδοση που δημιουργήθηκε πέρσι, με τους Αλμυριώτες να κερδίζουν δύο φορές με 1-0 εντός και εκτός έδρας.

Σίγουρα το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο στο νικιώτικο στρατόπεδο, αλλά η κρισιμότητα του αγώνα είναι τέτοια, που όλοι οι παίκτες έχουν αντιληφθεί ότι δεν πρέπει να υπάρχει τίποτε άλλο στο μυαλό τους, παρά το διπλό, αφού ξέρουν ότι απαγορεύεται το οποιοδήποτε στραβοπάτημα, έτσι ώστε να διατηρηθεί η διαφορά των δύο βαθμών από τον αιώνιο αντίπαλό τους.

Η Νίκη έχει σε τέσσερα ματς εκτός έδρας χάσει μέχρι στιγμής δύο βαθμούς με την ισοπαλία στον Παλαμά κόντρα στα Σέλλανα με 1-1 κι αυτή είναι που έχει δημιουργήσει το μείον δύο από την κορυφή και που κάνει επιτακτική την ανάγκη τριπόντου κόντρα στον Γ.Σ. Αλμυρού.

Διαιτητής της αναμέτρησης στον Αλμυρό θα είναι ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την Καρδίτσα, ο οποίος έχει συναντήσει τη Νίκη στη φετινή πρεμιέρα με τον Θησέα (5-0 υπέρ των κυανόλευκων), πέρσι με το Βελούχι στο Πανθεσσαλικό (ευρεία επικράτηση με 6-0), ενώ τη σεζόν 2016-17 είχε διευθύνει τα εξής παιχνίδια της βολιώτικης ομάδας: Νίκη-Εθνικός Φιλιππιάδας 2-1 (26/2/2017), Νίκη-Πιερικός 1-0 (9/4/2017) και ΑΕ Καραϊσκάκης-Νίκη 2-0 (7/5/2017).

Τα εισιτήρια του ματς Γ.Σ. Αλμυρού-Νίκη κοστίζουν 10 ευρώ και δε θα υπάρχει ειδική τιμή για τους οργανωμένους των φιλοξενούμενων.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι, που είναι αήττητοι και βρίσκονται στην 3η θέση με 19 βαθμούς έναντι 23 της μεγάλης αντιπάλου τους, δεν έχουν απουσίες, αφού επιστρέφουν μετά από τιμωρία οι Βανγκέλι και Αλεξανδρής. Στην έδρα της η ομάδα του Στέλιου Αρσένου έχει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.