Με 19 η Νίκη στη Βέροια

Εκ νέου απουσίες για τους «κυανόλευκους»

Μετά την απώλεια βαθμών στην έδρα της από τον Ηρακλή, η Νίκη Βόλου ταξιδεύει αύριο Τετάρτη στη Βέροια προκειμένου να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2, με τι απουσίες να έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη.

Συγκεκριμένα, η αποστολή της Νίκης για τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής με τη Βέροια αποτελείται από 19 συνολικά ποδοσφαιριστές. Έτσι, στην πρωτεύουσα της Ημαθίας θα βρεθούν οι Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Πάνος, Κυρίτσης, Αθανασίου, Παναγιωτίδης, Ανδρέου, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Στοΐνοβιτς, Βλαχομήτρος, Κάσσος, Βασιλείου, Τζιώρας, Κουσκουνάς και Ροχάνο.

Απόντες συνολικά όμως θα είναι τέσσερις παίκτες… Ο Λούκας Γκαρσία από τη μία αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, οπότε χάνει την αναμέτρηση με τη Βέροια, ενώ εκτός αποστολής λόγω καρτών θα είναι και ο Νέτι Μέτσε. Όσον αφορά τον Χρήστο Γρομητσάρη, δεν θα ακολουθήσει τους συμπαίκτες του λόγω τραυματισμού, ενώ τελικά για τον ίδιο λόγο και όχι για κάποιον άλλο (μικρό πρόβλημα στον δικέφαλο αναφέρει η τελευταία επίσημη ενημέρωση από πλευράς ΠΑΕ) θα παραμείνει στον Βόλο και ο Χοσέτε Μιράντα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.