Με 6-1 νίκησε τον Αίαντα στη Σούρπη ο Ρήγας Φεραίος

Ο Φαράντος με την μπάλα και τον επιτηρεί ο Αλεξίου

Ο Ρήγας Φεραίος επιβλήθηκε με το ευρύ 1-6 του Αίαντα Σούρπης, ο οποίος δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστικός στο δεύτερο μέρος, που έκανε αρκετές αλλαγές.

Αντίθετα, οι Βελεστινιώτες ήταν απόλυτα κυρίαρχοι στο δεύτερο μισό του αγώνα και έφτασαν σε μία μεγάλη σε έκταση φιλική νίκη.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος (φοιτητής στον Βόλο από την Καρδίτσα, που παίζει πλάγιος χαφ και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες) έκανε το 1-0 στο 35’, ενώ στο 44’ ο Γοδενόπουλος ισοφάρισε σε 1-1.

Από κει και πέρα, όπως αναφέρθηκε, το δεύτερο 45λεπτο ήταν παράσταση για έναν ρόλο, αφού η ομάδα του Λάκη Μπακάλη πέτυχε άλλα πέντε γκολ.

Το 1-2 έκανε Βλιώρας με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σπαθή, για να έρθουν οι Τσιακίρης και Αλεξίου να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 1-4, ενώ ο Βαϊόπουλος με δύο δικά του τέρματα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι από αύριο Δευτέρα θα μπει στην προετοιμασία του Ρήγα, κάνοντας ωστόσο ατομικό πρόγραμμα, ο Γάρος, που έχει ταλαιπωρηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα από οστικό οίδημα στο μετατάρσιο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.