Με αντίπαλο την Ουγγαρία στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Εθνική

Χάρη σε ένα γκολ σε νεκρό χρόνο πριν από τη λήξη, η Ουγγαρία επικράτησε 12-11 της Ισπανίας και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει την Εθνική Ελλάδας!

Σε μια αναμέτρηση που ήταν ντέρμπι καθ’ όλη τη διάρκειά της, οι Μαγυάροι πανηγύρισαν τελικά τη νίκη με 12-11 επί της Ισπανίας, χάρη σε ένα χρυσό γκολ του Μάνχρετζ σε νεκρό χρόνο και μετά από ολέθριο λάθος του Ισπανού τερματοφύλακα, Αγκίρε).

Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα έστω δύο τερμάτων στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με την Ουγγαρία να προηγείται με 4-3, πριν η Ισπανία «απαντήσει» με τέσσερα συνεχόμενα δικά της τέρματα, για το υπέρ της 7-4.

Στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου οι Μαγυάροι μείωσαν στο γκολ με σκόρερ τους Γιάνσικ και Ανγκιάλ, ενώ οι Ισπανοί μπήκαν στην τελευταία περίοδο όντας μπροστά με 8-7. Ο Ντε Τόρο διαμόρφωσε το 9-7 και η Ισπανία διατήρησε το προβάδισμα δύο τερμάτων (11-9) με 2:45 να απομένουν για το φινάλε.

Οι Γιάνσκικ και Βάμος ισοφάρισαν σε 11-11, οι Ισπανοί δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα στην τελευταία τους επίθεση, παρότι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω, και οι Ούγγροι ήταν εκείνοι που πήραν τελικά τη μεγάλη νίκη, με τον Μάνχερτζ να κάνει του σουτ από πλάγια θέση σε νεκρό χρόνο, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να μην αντιδρά σωστά και να δέχεται το γκολ, για το τελικό 12-11.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-3, 3-2, 5-3

Ουγγαρία: Λεβάι, Ανγκιάλ 1, Μάνχρετζ 3, Βιγκβάρι 1, Βάμος 1, Νάγκι, Ζαλάνκι 2, Φεκέτε, Νέμεθ 1, Βάργκα 1, Γιάνσκικ 2, Μόλναρ, Βόγκελ.

Ισπανία: Αγγίρε, Μουνιαρίθ 2, Γρανάδος, Σαναχούγια 2, ντε Τόρο 1, Λαρούμπε 1, Φαμέρα, Καμπάνιας 1, Ταχούλ, Περόνε 2, Μάλαρατς 1, Μπούστος 1, Λόριο Μπεχιάρ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.