Με αποκλειστικό στόχο την πρόκριση η Νίκη την Κυριακή

Μόνο αδιάφορα δε βλέπουν στη Νίκη το ματς του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής με τον Θεσπρωτό, αφού στο κυανόλευκο στρατόπεδο δεν ξεχωρίζουν παιχνίδια. Αυτό σημαίνει ότι ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν πρόκειται να… «χαριστεί» στην ομάδα της Ηγουμενίτσας την Κυριακή στο Π. Μαγουλάς (15.00, με διαιτητή τον Καρδιτσιώτη Μουτσάνα), επιθυμώντας τη νίκη-πρόκριση.

Συγκεκριμένα, ο Βολιώτης τεχνικός δε σκέφτεται να πραγματοποιήσει σημαντικό rotation, όσον αφορά το αρχικό σχήμα που θα επιλέξει στην αναμέτρηση της Κυριακής, επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο τη διεύρυνση του νικηφόρου σερί της ομάδας, με σκοπό, σε πρώτη φάση, την πρόκριση στο θεσμό και κατ’ επέκταση τη διατήρηση της καλής ψυχολογίας στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, αλλά και των φιλάθλων.

Βάσει της εξέλιξης του παιχνιδιού, βέβαια, ο κ. Ξηροφώτος, με το τεχνικό του τιμ, θα ήθελαν να ρίξουν στον αγώνα και να δουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν πολλά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους, ώστε να έχουν κι εκείνοι τον απαραίτητο ρυθμό, ενόψει και των επόμενων αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα. Πάντως, οι κυανόλευκοι θέτουν για ακόμα μία αναμέτρηση, ως προτεραιότητα, αποκλειστικά τη νίκη, που θα είναι και η τρίτη συνεχόμενη για τον κ. Ξηροφώτο στον πάγκο τους, από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Αγωνιστικά, να σημεώσουμε πως στο απουσιολόγιο για την Κυριακή, πέρα από τους Παρασκευαΐδη και Κόκκα, προστίθεται και ο Μάριος Παπαδόπουλος. Ο επιθετικός χαφ της Νίκης δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία 24ωρα και δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα, κόντρα στον Θεσπρωτό. Αντίθετα, κανονικά στη διάθεση του προπονητή του βρίσκεται ο Μπάμπης Πετράκος, που σήμερα προπονήθηκε και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Τέλος, ανέτοιμος ακόμα κρίνεται ο Γιάννης Βέργος, του οποίου το ντεμπούτο με τη φανέλα της Νίκης, για τη φετινή αγωνιστική σεζόν, θα καθυστερήσει, καθώς είναι σίγουρο πως θα μείνει εκτός αποστολής.

Μόνο η πρόκριση, λοιπόν, ενδιαφέρει τους ιθύνοντες της Νίκης, απέναντι σε έναν γνωστό αντίπαλο, όπως ο Θεσπρωτός, τον οποίο οι κυανόλευκοι αντιμετώπισαν πριν από περίπου 15 μέρες στο «Π. Μαγουλάς» για το πρωτάθλημα, στο ντεμπούτο του Στέφανου Ξηροφώτου στον πάγκο της ομάδας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή (15/10, 15:00) στη φυσική έδρα της Νίκης Βόλου, με την παρουσία του κόσμου της ομάδας να κρίνεται απαραίτητη, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.